Accuphase

Ooit kiest u voor een product van Accuphase.
In vergelijking met sommige andere merken houdt Accuphase al jaren vast aan zijn filosofie wat betreft betrouwbaarheid, compromisloos ontwerpen in combinatie met een tijdloos en vertrouwd design. Dit alles resultaat voor een zeer hoogwaardige weergave en zal nooit de beperkende factor zijn in uw audio setup.
Accuphase is een product uit het land van de rijsende zon, Japan. Begonnen onder de naam Kensonic en is sinds 1972 nog steeds een begrip in audioland en in het bijzonder het hogere segment.
Stijvol, elegant en robuust uitgevoerd met een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en geluidsweergave. In tegenstelling tot de ups en downs in het land van herkomst is Accuphase steeds een constant product gebleven.
Voor de ware muziekliefhebbers versterkers met klasse A schakeling.
Ook Accuphase gaat met zijn tijd mee. Er zijn o.a. losse Phono en DAC modules verkrijgbaar en ook de cd-spelers hebben aparte digitale ingangen zodat de kwalitatief zeer hoogwaardige D/A-omzetters ook voor andere apparaten gebruikt kunnen worden.

Met trots leveren wij dan ook de componenten van Accuphase. Website: Accuphase.com


Wij kunnen als dealer het gehele Accuphase assortiment leveren. Voor meer informatie neem graag even contact met ons op: info@hansaudio.nl