Audio Analogue producten

Audio Analogue werd geboren in het prachtige deel van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995. De synergie tussen experts van high fidelity, elektronische ingenieurs gespecialiseerd in verschillende gebieden van elektronisch ontwerp en verkoopmanagers met jarenlange ervaring in verschillende sectoren, kon alleen de de basis van wat vandaag Audio Analogue is: een bedrijf, maar vooral een van de meest gerenommeerde merken in Italië en de rest van de wereld om de smaakpapillen van de meest veeleisende audiofielen tevreden te stellen.
Producten zoals Puccini (beide in de basisversie die SE), Maestro Integrated, de Paganini, de Maestro-cd, Verdi Cento, de klasse A als de geïntegreerde versterker zoals in de eindversterkerversie, samen met alle andere modellen en hun verschillende versies die door de jaren heen zijn gegaan, hebben onze geschiedenis gemarkeerd en de verklaring van ons merk in de wereld geconsolideerd die altijd al bekend stond om de onmiskenbare geluidskwaliteit.
Producten die echt in Italië zijn gemaakt, hart, ziel en materialen, waarbij gebruik wordt gemaakt van voornamelijk kleine en zeer bekwame industrieën en ambachtslieden om het beste uit de Italiaanse uitmuntendheid te halen en de kwaliteit van ons en hun werk te verhogen. Apparatuur volledig met de hand gemaakt, getest met eersteklas apparatuur, maar ook met luistertests, waarbij het altijd spannend is om iets te hebben gemaakt dat emoties kan geven door naar favoriete muziek te luisteren.

Website Audio Analogue