Cocktail Audio

Cocktail Audio is een merknaam van het Koreaanse Novatron CO LTD. Dit bedrijf heeft zich de laatste jaren volledig gespecialiseerd in streaming audioproducten en bezit veel know-how op dit gebied. De komst van de audiofiele X30 eind 2013 zet het merk volledig op de kaart. Dit complete All-In-One HiFi-apparaat is uniek in zijn klasse qua functionaliteit, mogelijkheden en voortreffelijke bouwkwaliteit. Na het succes van de X30 is nu de opvolger de X35 beschikbaar. De X35 beschikt over meer vermogen voor lastigere luidsprekers en is uitgerust met een bijna 7 inch scherm.
Liever alleen een voorversterker of losse streamer? Bekijk dan eens de mogelijkheden van bijvoorbeeld de X45 of X50.

In de winkel bent u van harte welkom om de producten van dit merk te bewonderen. In de winkel treft u de volgende modellen aan een N15D, X14, X35 en X45. Op deze manier kunt u zelf de werking ervaren van de producten van Cocktail Audio. Wij bieden tevens de service om een harde schijf naar wens in te bouwen. Zo is uw apparaat speelklaar als u mee naar huis neemt. Op die manier kunt u direct beginnen met streamen of digitaliseren van uw cd-collectie.

Meer informatie? Bezoek ook eens de website van de importeur: Servi-Q

Beste bezoeker,

Onze winkel is geopend maar helaas alleen volgens afspraak.
Tijdens uw bezoek en voor het ophalen en inruilen van bestelde apparatuur bent u natuurlijk welkom en zullen wij uiteraard uw en onze veiligheid zorgvuldig in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM volgen.
Vanzelfsprekend nemen wij dan aan dat u geen ziekteverschijnselen vertoont.
Wij zijn 24/7 per mail info@hansaudio.nl en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar (0229-756950) en zullen wij uw vragen z.s.m. beantwoorden.