Estelon YB Banner Estelon

Estelon is opgericht door Alfred diealmeerdan25jaar luidsprekersvooranderebedrijven ontworpen en vele jaren lang onderzoek gedaan naar mogelijkheden omzijnambitieteverwezenlijken. Hijzochtaltijdnaarperfectieen overwon uitdagingen: hij groeide op in het Sovjettijdperk en omdat de middelen indietijd beperktwaren,ontmanteldehijradio’s om ze opnieuw te bouwen en te verbeteren.

Hij ging naar deuniversiteit en studeerde elektro-akoestiek in Sint-Petersburg. Deze ervaringen stelden Alfred in staat om technologieën te ontwikkelen en materialen te vinden waarmee unieke en innovatieve producten kunnen worden gemaakt. Deze werden gecombineerd met inspiratieuitdenatuur – metnameuithetweelderige en uitgestrekte boslandschappen van Estland -om de perfecte balans te creëren
tussen techniek en design.

Het resultaat is Estelon, één van ‘s werelds meest luxueuze luidsprekermerken. Het combineert esthetische en akoestische uitmuntendheid door het samengaan van ingenieuze creativiteit engeavanceerdewetenschap.Elkebeslissing – vanengineeringtechnieken tot welke
materialen en componenten er worden gebruikt in het productieproces – wordt gemaakt met de perfecte harmonie van de luidsprekers als geheel in gedachten.

Estelon luidsprekers zijn gebouwd met de hoogste precisie, rekening houdend met elk klein detail. Tientallen jaren van kennis en ervaring stelt deze fabrikant in staat om luidsprekers te produceren met een echt rijk natuurlijk geluid – het creëren van een onvoorstelbare muzikale ervaring.

Test Music Emotion

Website Estelon

Aanbieding!
20.900,00 15.900,00