Goldenear Triton Three+ gearriveerd

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Goldenear Triton Three+ De nieuwe Goldenear Triton Three+ luidsprekers zijn bij ons in de winkel gearriveerd. De laatste jaren zijn er al genoeg lovende recensies geschreven over de Goldenear Three. De Three+ is alleen nog maar een verbetering van de oude Three. Ondanks dat ze vandaag pas gearriveerd zijn is al duidelijk te horen dat Sandy Gross (eigenaar) samen met zijn team weer een prachtige speaker hebben neergezet.
Bent u benieuwd? Kom eens langs om de Goldenear Three+ te beluisteren. Past deze niet binnen uw budget? Wij hebben ook de Goldenear Aon 2, Triton Five en Triton Seven. Of misschien wil u nog wel een stapje hoger? Goldenear heeft ook nog een Triton Two+ en One.

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.