Hans Audio aanwezig op de Audio Show Alkmaar

Hans Audio op Audio Show Alkmaar Hans Audio aanwezig op de Audio Show Alkmaar

In het laatste weekend van februari, 29 februari en 1 maart, is de jaarlijkse Audio Show weer in het AZ-stadion, te Alkmaar. Dit jaar bezoeken wij de show niet alleen als bezoekers, maar staan wij ook met een aantal mooie producten.

Allereerst staan wij in de eerste ruimte (2de etage) na binnenkomst samen met Monitor Audio en Audio Analogue. Voor de aansturing van het topmodel van Monitor Audio, de Platinum 500 II, wordt er deze show gebruikt gemaakt van de Audio Analogue Bellini voorversterker in combinatie met twee Donizetti mono eindversterkers. De bronnen die er gebruikt worden zijn een Transrotor draaitafel en Leema Acoustics netwerkspeler. De PL500ll is de grootste luidspreker van het merk Monitor Audio en doorgaans alleen bij ons in de winkel te beluisteren.

Naast de ruimte met Monitor Audio en Audio Analogue zijn wij ook op de 3de etage te vinden. Op deze verdieping draaien wij met de Audio Analogue Maestro, de bron is een Lumin T2 en als luidsprekers de Franco Serblin Accordo Essence. Deze prachtige luidspreker is gemaakt door Franco Serblin de officiële oprichter/bouwer van Sonus Faber. Na het verkopen van Sonus Faber is hij opnieuw begonnen en heeft met al zijn opgedane ervaringen deze prachtige luidsprekers ontwikkeld. Voor de Franco Serblin Accordo Essence is het de primeur in Nederland. Deze luidsprekers hebben nog op geen enkele show in Nederland gestaan en verdienen absoluut uw aandacht.

Naast deze twee prachtige sets is er natuurlijk nog veel meer te beluisteren. Wat dacht u van Mark Levinson, Estelon, PrimaLuna, Aurender en veel meer.

De beurs is op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart, beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur.
AFAS Stadion, AZ Alkmaar, Stadionweg 1, 1812 AZ Alkmaar

In verband met de beurs zijn wij zondag 1 maart gesloten. Zaterdag 29 februari is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij verwelkomen u graag dit weekend op de Audio Show Alkmaar. Tot dan!

Meer informatie over de show: Audio Show
Op deze pagina’s vindt u meer informatie over: Audio Analogue Maestro, Franco Serblin Accordo Essence en Lumin T2

Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.