Hans Audio: voor de echte geluidsliefhebbers!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Winkel

Afgelopen maand is de plaatselijke Zondag’s krant bij ons langs geweest voor een bezoek. Uit dit bezoek is een leuk artikel gekomen. Wij willen dit graag met u delen.

HOORN – Een eerlijk, gepassioneerd advies – wat voortkomt vanuit jarenlange interesse en kennis – op het gebied van audioapparatuur krijgt u bij Hans Audio in Hoorn! In de winkel aan de Stationsweg 6-7 vindt u zowel nieuwe als gebruikte audioapparatuur. Een walhalla voor de echte hifi-liefhebber, audiofiel of geluidsfreak. Alle muzikale merken zijn zorgvuldig gekozen en Hans helpt u graag!
Als kind groeide de liefde voor muziek en geluid van Hans. Dat kan ook bijna niet anders met een muzikant als vader. ‘Als kind bevond ik mij altijd tussen de geluids- en opnameapparatuur van mijn vader. De liefde voor een goed geluid en de kennis hierover groeide met de jaren. Muziek is emotie en deze emotie komt pas tot zijn recht met een goed geluid. Ik heb mij altijd al bezig gehouden met allerlei geluidstechnieken’, vertelt Hans.

Van hobby tot onderneming
Zijn hobby groeide vijf jaar geleden uit in een onderneming; Hans Audio, een speciaalzaak op het gebied in nieuwe en gebruikte audioapparatuur voor de échte muziek- en geluidsliefhebbers. De eerste winkel bevond zich in Zwaag, maar groeide na drie jaar al uit zijn jasje. Hans Audio verhuisde naar een prachtlocatie in de Hoornse binnenstad, pal bij het station en achter het pand is een gratis parkeergelegenheid.

Perfecte oplossing binnen elk budget
Het assortiment bestaat uit nieuwe en gebruikte audioapparatuur uit het hogere kwaliteitssegment. Maar dit betekent niet dat het per se duur moet zijn. Hans gaat écht op zoek naar de beste oplossing binnen het budget van zijn klanten en daarbij is inruil van uw oude apparatuur mogelijk. ‘Op basis van de wens van de klant en de prijsklasse waar hij in zoekt, stel ik een passende set samen. Als de wens van de klant niet binnen zijn budget valt, geef ik dit ook eerlijk aan. Mijn streven is dat de klant tevreden naar huis gaat met een artikel dat bij hem past en waar hij jarenlang tevreden mee is. Doordat muziek en geluid al jarenlang mijn hobby’s zijn, kan ik een eerlijk advies geven in audio. De winkel is ook écht gespecialiseerd in geluid, omdat hier simpelweg mijn eigen interesse ligt!’

Superkoopzondag geopend!
Hans adviseert u graag bij uw keuze naar een nieuwe audio- of Home Cinema set, digitaal, analoog of streaming audio. Alle kennis is in huis. Het is niet voor niets dat muziekliefhebbers uit de hele wereld Hans Audio via de website weten te vinden. Nieuwsgierig? Kom eens langs! Hans Audio is deze Superkoopzondag geopend van 12.00 tot 15.00 uur.

Bron: Weekblad Zondag

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.