Hans Audio Hoorn voor ongekende geluidservaringen

artikel-5-jarig-bestaan
Voor ons 5 jarig bestaan is er afgelopen week iemand van de redactie van de Zondag’s krant bij ons langs geweest (Dit artikel is ook te lezen in de Zondag’s krant van 30-10).

HOORN – Vijf jaar timmert audiofiel en geluidskenner Hans nu aan de weg. Hij volgde zijn passie en begon op bedrijventerrein De Factorij en twee jaar geleden de overstap naar een eigen zaak aan de Stationsweg 6-7 in Hoorn. Een walhalla voor de echte liefhebbers van puur geluid.

Zijn vader was muzikant en wellicht heeft hij daar zijn liefde voor goed geluid opgepikt. Samen met de kennis die hij over dit onderwerp vergaarde en veel ervaring, bouwde hij Hans Audio uit tot een zaak met klanten uit geheel Nederland. Met de website erbij uit de hele wereld. Gelijk al bij binnenkomst wordt de bezoeker overrompeld door manshoge luidspeakers, die samen met de overige apparatuur borg staan voor een ongekende geluidservaring.

Het assortiment bij Hans Audio bestaat uit audioapparatuur uit het hogere kwaliteitssegment. Niet dat het prijskaartje bepalend is voor een goed geluid, waar het om gaat is de beste oplossing voor een optimale belevenis op de plek waar de installatie komt te staan. ‘Om die reden probeer ik de wensen van de klant in kaart te brengen,’ legt Hans uit. ‘Daarna proberen we samen een paar sets uit die we kunnen beluisteren in één van de drie audiokamers. Iedereen ervaart geluid immers op zijn of haar manier. Belangrijk is dat de klant iets vind dat bij hem past.’

Als één van de weinige audio zaken ruilt Hans ook audio apparatuur in. ‘Een deel van de klanten hier wil steeds weer het nieuwste van het nieuwste in huis. Zoals bijvoorbeeld versterkers met ‘traditionele’ buizen die zichtbaar zijn gemaakt. Het gaat dan om topmerken, die na vijf jaar het natuurlijk nog prima doen.’

Om het vijf jarig jubileum van een feestelijk tintje te voorzien wordt op zaterdag 19 november een klein feestje in de winkel gevierd. Bestaande én nieuwe klanten zijn hierbij uitgenodigd vanaf 10.00 uur.

Hans adviseert u, samen met zijn collega Niels, graag waar het gaat om een optimale geluidsbelevenis. Digitaal, analoog, streaming audio, alles kennis is hier in huis. Zondag 30 oktober is de zaak tijdens de Superkoopzondag in Hoorn uiteraard ook geopend vanaf 12.00 uur. U bent er van harte welkom.

Bron: Weekblad Zondag

Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.