Heil AMT

Heil A.M.T.
Dr Oskar Heil leefde van 1908 tot 1994. Hij was een zeer bekend natuurkundige en uitvinder van de FET (Field Effect Transistor). Hij heeft vooral baanbrekend werk verricht over hoe het menselijk oor precies functioneert.
Uit die jarenlange studie kwam als vanzelf het principe van Air Motion Transformer naar voren.
Door de werking van het oor toe te passen op een luidspreker lostte hij de drie grootste problemen in luidspreker constructie op: massa, massa traagheid en eigen resonantie.
De research van Dr. Heil heeft geresulteerd in de midden-hoog units zoals gemonteerd in de Heil AMT luidsprekers. Deze units onderscheiden zich van normale (dome) tweeters in zeer hoge gevoeligheid, enorme dynamiek; lage vervorming en hoge belastbaarheid, een zeer constant impedantie karakter en de weergave van midden frequenties; tot 1000 Hz.

Heil Oskar AMT

Beste bezoeker,

Onze winkel is geopend maar helaas alleen volgens afspraak.
Tijdens uw bezoek en voor het ophalen en inruilen van bestelde apparatuur bent u natuurlijk welkom en zullen wij uiteraard uw en onze veiligheid zorgvuldig in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM volgen.
Vanzelfsprekend nemen wij dan aan dat u geen ziekteverschijnselen vertoont.
Wij zijn 24/7 per mail info@hansaudio.nl en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar (0229-756950) en zullen wij uw vragen z.s.m. beantwoorden.