Innuos

Innuos is 2009 opgericht in Engeland met het doel om voor iedereen toegankelijk te maken om cd’s te digitaliseren en genieten van streamen zonder hier technische kennis van te genieten.
De Innuos netwerkspelers worden om deze reden gebouwd met eigen software gebaseerd op open source. Op deze manier kan Innuos ook luisteren naar zijn gebruikers en snel een aanpassing doen in de software.
U als eindgebruiker hoeft dus niets aan te passen aan de Innuos. Het enige wat hoeft te doen is een cd in de Innuos te stoppen en u begint met digitaliseren van cd collectie.
De netwerkspelers worden uitgerust met verschillende groottes van harde schijf. Zo kan iedereen naar gelang zijn of haar cd collectie een Innuos kopen.

Beste bezoeker,

Onze winkel is geopend maar helaas alleen volgens afspraak.
Tijdens uw bezoek en voor het ophalen en inruilen van bestelde apparatuur bent u natuurlijk welkom en zullen wij uiteraard uw en onze veiligheid zorgvuldig in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM volgen.
Vanzelfsprekend nemen wij dan aan dat u geen ziekteverschijnselen vertoont.
Wij zijn 24/7 per mail info@hansaudio.nl en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar (0229-756950) en zullen wij uw vragen z.s.m. beantwoorden.