Krell is terug in Nederland!

Met de nieuwe en enige dealer Hans Audio in Hoorn is Krell weer terug op de Nederlandse markt. Het Amerikaanse high-end merk maakt weer de uitstekende producten die de naam Krell verdienen en die hoge kwaliteit is de reden dat wij Krell aan willen kunnen bieden.

Krell re-invented

Ruim tien jaar geleden namen Krell-oprichters Dan en Rondi D’Agustino en hun zoon afscheid van het merk. Daarop volgde een periode van onzekerheid. Inmiddels is een deel van de oude garde weer terug op het nest, met Rondi als directeur. Dat heeft geleid tot nieuwe innovatie en de kwaliteit waar Krell eerder zo beroemd om was. In de huidige reeks producten is naast stereo ook aandacht voor meerkanaalsgeluid.

Competitie

In Nederland was er een tijd geen dealer maar we waren na een aantal luistersessies overtuigd van de verschillende componenten. Krell is weer een merk dat met succes innoveert en uitstekend is opgewassen tegen andere sterke audio-producten van bekende high-end merken die wij voeren zoals Accuphase, Mark Levinson, Moon en Audio Analogue.

Krell K-300i Zilver

The Krell K-300i has the smoothest, most listenable, and most all-of-one-piece sonics of the lot; it isn’t a supreme challenge to move around; and it offers an optional DAC that is surprisingly musical and satisfying for the price.

Jason Victor Serinus – Stereophile

Klasse A – iBias

Zowel de K300i als de Duo 300 XD maken gebruik van een vernieuwde en geavanceerde klasse-A-techniek met een dynamische biasstroom. Dat spaart stroom- en hitte, maar er gebeurt veel meer: Omdat iBias Class A niet de ingangsstroom maar de uitgangsstroom meet, worden de realtime eisen van de specifieke luidspreker die op de versterker is aangesloten, direct in de circuitfunctie opgenomen. Met de iBias-technologie overtuigen de nieuwe Krell-versterkers zeer.

Luisteren

In onze winkel zijn op dit momenteel de K300i all-in-one, de Vanguard Universal DAC/preamp en Duo 300 XD te horen. Inmiddels is het weer mogelijk om luisterafspraken te maken, uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen. De eerste luistersessies van klanten met Krell zijn inmiddels achter de rug en men is zeer enthousiast!

Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.