Hoewel de meningen uiteenlopen is het zonder meer aan te nemen dat gebruik van de juiste bekabeling tussen de verschillende componenten van groot belang is in de audioketen. De luidsprekerkabel is hier niet anders in.

Na jarenlang zelf geëxperimenteerd te hebben met verschillende kabels hebben wij een wel overwogen assortiment van kabels in ons assortiment toegevoegd.

Op deze pagina vindt u de verschillende kabels van o.a.: Atlas Cables, Norstone, QED Audio & Shunyata Research

Elke merk heeft kabels in verschillende prijsklasse die weer passen bij uw set. De keuze voor een luidsprekerkabel is afhankelijk van verschillende factoren. Één van de belangrijkste factoren is natuurlijk de opbouw van uw huidige set. Welke klank heeft u nu en wat wil graag terug horen in uw setup? De kabel zorgt ervoor dat de puntjes op i worden gezet. Sommige combinaties vragen wat meer hoog en andere wat meer laag. Elke kabel heeft zijn eigen karakter. Wij helpen u dan ook graag met het zoeken naar de juiste kabel voor uw setup.

In de basis van de keuze gaan wij altijd van een bepaald percentage van de waarde van de set. Op die manier is de kabel die u aankoopt in balans met de set.

Voor deze keuze bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u alvast een idee krijgen van welke kabels er allemaal verkrijgbaar zijn? Op deze pagina vindt u een selectie van de luidsprekerkabels die wij voeren. Deze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende lengtes met verschillende afwerkingen waaronder bananenpluggen of spades (vorkjes).

Een aantal fabrikanten waaronder Atlas Cables maken de kabels op maat en knijpen de pluggen op kabels door middel van Airloc technologie. Bij QED Audio wordt een vergelijkbare airloc technologie gebruikt. In de winkel hebben wij de mogelijk een QED kabel op maat met airloc pluggen af te monteren.

199,00239,00
1.199,002.299,00