Anthem

Informatie over Anthem

Het Canadese Anthem bouwt al 2 decennia lang prachtige apparatuur op het gebied van stereo, home-theater en professionele audio. Het oorspronkelijke doel was om een ​​high-end product te creëren zonder een high-end prijs. Het succes wordt weerspiegeld in een bekroonde product line-up die een blijvend nieuwe referentie prestatienorm steld, ongeacht de prijs.
Voor Anthem geldt: Als u, net als ons, de geluidskwaliteit zeer belangrijk vind en een gebruiksvriendelijke receiver wilt, dan is Anthem de aangewezen keuze.

De Anthem AVM70 is een 15.2 kanaals surround processor met Apple Airplay2, Google Chromecast, Bluetooth en Spotify Connect. De AVM 70 is uitgerust met het prettige ARC in regelsysteem van Anthem. Op deze manier zijn de luidsprekers optimaal in te regelen in uw kamer. De genoemde prijs is voor de Anthem met 8K HDMI module. De maanden juni en juli heeft Anthem een leuke inruil actie. U kunt u oude (werkende) receiver inruilen en ontvangt een leuke korting bij aanschaf van een nieuwe Anthem. De vernoemde prijs is na de inruil korting.

Oorspronkelijke prijs was: € 5.399,00.Huidige prijs is: € 4.649,00.

De Anthem AVM90 mag zich met recht een high-end surroundprocessor noemen. Het gaat hier om een 15.4 kanalen surroundprocessor met uitstekende hifi en video prestaties. De maanden juni en juli heeft Anthem een leuke inruil actie. U kunt u oude (werkende) receiver inruilen en ontvangt een leuke korting bij aanschaf van een nieuwe Anthem. De vernoemde prijs is na de inruil korting.

Oorspronkelijke prijs was: € 8.999,00.Huidige prijs is: € 7.999,00.

De Anthem M1 is de statement mono eindversterker van Anthem. Deze zeer krachtige, eigen ontwerp, eindversterker is in staat om bijna alle luidsprekers met gemak aan te sturen. De genoemde prijs is per stuk.

 3.999,00

De Anthem MCA 225 Gen 2 is een 2-kanaals eindversterker voor home cinema set-ups.

 2.519,00

De Anthem MCA 325 Gen 2 is een 3-kanaals eindversterker voor home cinema set-ups.

 3.149,00

De Anthem MCA 525 Gen 2 is een 5-kanaals eindversterker voor home cinema set-ups.

 4.399,00

De genoemde prijs is voor de Anthem met 8K HDMI module. De maanden juni en juli heeft Anthem een leuke inruil actie. U kunt u oude (werkende) receiver inruilen en ontvangt een leuke korting bij aanschaf van een nieuwe Anthem. De vernoemde prijs is na de inruil korting.

Oorspronkelijke prijs was: € 5.639,00.Huidige prijs is: € 4.639,00.

De genoemde prijs is voor de Anthem met 8K HDMI module. De maanden juni en juli heeft Anthem een leuke inruil actie. U kunt u oude (werkende) receiver inruilen en ontvangt een leuke korting bij aanschaf van een nieuwe Anthem. De vernoemde prijs is na de inruil korting.

Oorspronkelijke prijs was: € 2.639,00.Huidige prijs is: € 2.139,00.

De genoemde prijs is voor de Anthem met 8K HDMI module. De maanden juni en juli heeft Anthem een leuke inruil actie. U kunt u oude (werkende) receiver inruilen en ontvangt een leuke korting bij aanschaf van een nieuwe Anthem. De vernoemde prijs is na de inruil korting.

Oorspronkelijke prijs was: € 4.199,00.Huidige prijs is: € 3.449,00.

 6.529,00

 11.999,00

 5.999,00

Aanvullende informatie over Anthem

Anthem, een gerenommeerd merk in de audiobranche, biedt een opmerkelijk assortiment aan voorversterkers, versterkers en audio-/video-receivers. Met meer dan 20 jaar hands-on ontwerpexpertise en een toewijding aan innovatieve audiotechniek, biedt Anthem-producten ongeëvenaarde betrouwbaarheid, functionaliteit en prestaties. Dit heeft hen gemaakt tot de voorkeurskeuze onder deskundige audiofielen, professionele musici en technici over de hele wereld.

Een van de belangrijkste redenen achter de populariteit van Anthem is het gebruik van geavanceerde eigen technologieën, waaronder de toonaangevende audiocorrectie-optimalisatie genaamd Anthem Room Correction (ARC®). Geroemd om zijn nauwkeurigheid door professionals en gewaardeerd door casual luisteraars vanwege de gebruiksvriendelijke interface, levert ARC® diepgaande audioverbeteringen zonder opdringerige maatregelen. Bovendien zijn de versterkers van Anthem uitgerust met niet-invasieve Advanced Load Monitoring (ALM)-schakelingen, die voortdurend de temperatuur, stroom en spanning monitoren om optimale prestaties op de lange termijn te waarborgen.

Anthem’s toewijding aan ongecompromitteerde audiokwaliteit komt tot uiting in hun unieke ingangstopologie, ontworpen om vervorming te minimaliseren en de lineaire respons te verbeteren. Het onafhankelijke ontwerp van de voeding, in combinatie met overgedimensioneerde en zeer efficiënte koellichamen, versterkt verder de stabiliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Elk intern onderdeel wordt zorgvuldig geselecteerd, waarbij veel componenten exclusief in-house bij Anthem worden ontworpen, zoals met de hand ontworpen schakelborden en precisie-gewikkelde toroïdale transformatoren.

Het ultieme doel van Anthem’s geavanceerde technologie is om moeiteloos zuiver geluid te leveren, zonder enige vorm van kleuring of vervorming. Door alle vormen van interferentie uit te sluiten, bieden Anthem-producten een meeslepende audiobeleving. Of je nu op zoek bent naar de beste prestaties op het gebied van tweekanaals audio of het indrukwekkende effect van een volwaardige home theater-opstelling, Anthem zorgt ervoor dat je in het middelpunt staat en geniet van het summum van audio-entertainment.

Anthem’s toewijding aan zowel vorm als functie is zichtbaar in hun aantrekkelijke industriële ontwerp. De producten zijn voorzien van heldere aansluitschema’s, intuïtieve menunavigatie en strakke behuizing, waardoor ze een visueel aantrekkelijke toevoeging zijn aan AV-racks en entertainmentsystemen.

Ontworpen als centrale besturingseenheden voor al je entertainmentbehoeften, bieden Anthem-producten verbazingwekkend hoge prestaties tegen een opmerkelijk redelijke prijs. Het succes van het merk blijkt uit de consistente lof van professionele audiocritici en consumenten, die Anthem erkennen als de maatstaf voor prestaties en waarde.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.