Muziek kan een glimlach op ons gezicht toveren, onze aandacht trekken en ons vangen in het web van expressie wanneer, en alleen wanneer, alle artiesten en alle instrumenten de spijker op het hoofd slaan en alle details samenkomen om een ​​geweldige compositie te vormen. Dit kan alleen worden bereikt wanneer zelfs het kleinste detail de perfecte bijdrage levert aan het totale stuk en dit is precies wat echt geweldige orkesten, groepen of individuele artiesten onderscheidt van de rest. Dezelfde visie heeft Audio Physic als het gaat om bouwen van luidsprekers. Alleen wanneer alle elementen van een luidspreker nauwkeurig samenwerken, tot in het kleinste detail, kan de reproductie van muziek ook een ongeëvenaarde ervaring worden. Wanneer dit gebeurt, kan muziek echt onder je huid kruipen en je kippenvel bezorgen.

Logisch dus dat Audio Physic al meer dan 25 jaar luidsprekers ontwikkelt in lijn met het motto: geen verlies van fijne details. Immers, als je de kleine en fijne elementen van een constructie die toch zo belangrijk zijn voor het totale product niet waardeert of zelfs helemaal vergeet, verlies je de verbinding met de essentiële focus: de muziek.

Audio Physic luidsprekers worden geproduceerd volgens een lang en intensief proces waarbij ze worden onderworpen aan honderden luistertests, ontwikkeld volgens akoestische en esthetische factoren en voortdurend verbeterd in details.

Dit hoge niveau van toewijding wordt niet alleen toegepast op de topmodellen, maar op alle luidsprekers. Deze consistente ontwikkelingsstrategie leidt tot stabiele productcycli en een hoog niveau van waardebehoud, beide eigenschappen die in deze snel veranderende tijden zelden voorkomen.

De lovende reviews en verschillende onderscheidingen zijn het bewijs van onze hoogwaardige aanpak, die Audio Physic heeft geholpen om op internationaal niveau een uitstekende reputatie te verwerven. Het merk is dan ook verheugd dat de luidsprekers een constant groeiende fancommunity van muziekminnende vrienden over de hele wereld aantrekken.

Er is echter één ding dat de overvloed aan prijzen nooit zal vertegenwoordigen: een reden om genoeg te nemen met waar ze nu staan. Het ontwikkelteam van Audio Physic ziet het zelfs als een stimulans om de grenzen in de constructie van luidsprekers steeds verder te verleggen.

Je kunt zulke doelstellingen alleen bereiken als je de moed hebt om nieuwe technologische wegen te bewandelen. Voor Audio Physic is deze moed geen loze belofte, maar vormt in plaats daarvan de focus van ons werk voor meer dan 25 jaar. Er is immers één ding dat onze producten nooit waren, nooit zijn en nooit zullen zijn: mainstream.