Audio Physic

Informatie over Audio Physic

Muziek kan een glimlach op ons gezicht toveren, onze aandacht trekken en ons vangen in het web van expressie wanneer, en alleen wanneer, alle artiesten en alle instrumenten de spijker op het hoofd slaan en alle details samenkomen om een ​​geweldige compositie te vormen. Dit kan alleen worden bereikt wanneer zelfs het kleinste detail de perfecte bijdrage levert aan het totale stuk en dit is precies wat echt geweldige orkesten, groepen of individuele artiesten onderscheidt van de rest. Dezelfde visie heeft Audio Physic als het gaat om bouwen van luidsprekers. Alleen wanneer alle elementen van een luidspreker nauwkeurig samenwerken, tot in het kleinste detail, kan de reproductie van muziek ook een ongeëvenaarde ervaring worden. Wanneer dit gebeurt, kan muziek echt onder je huid kruipen en je kippenvel bezorgen.

Audio Physic is niet meer leverbaar bij ons. Alternatieven zijn o.a. Audiovector, Martin Logan, RevelSonus Faber en Spendor.

Aanvullende informatie over Audio Physic

Logisch dus dat Audio Physic al meer dan 25 jaar luidsprekers ontwikkelt in lijn met het motto: geen verlies van fijne details. Immers, als je de kleine en fijne elementen van een constructie die toch zo belangrijk zijn voor het totale product niet waardeert of zelfs helemaal vergeet, verlies je de verbinding met de essentiële focus: de muziek.

Audio Physic luidsprekers worden geproduceerd volgens een lang en intensief proces waarbij ze worden onderworpen aan honderden luistertests, ontwikkeld volgens akoestische en esthetische factoren en voortdurend verbeterd in details.

Dit hoge niveau van toewijding wordt niet alleen toegepast op de topmodellen, maar op alle luidsprekers. Deze consistente ontwikkelingsstrategie leidt tot stabiele productcycli en een hoog niveau van waardebehoud, beide eigenschappen die in deze snel veranderende tijden zelden voorkomen.

De lovende reviews en verschillende onderscheidingen zijn het bewijs van onze hoogwaardige aanpak, die Audio Physic heeft geholpen om op internationaal niveau een uitstekende reputatie te verwerven. Het merk is dan ook verheugd dat de luidsprekers een constant groeiende fancommunity van muziekminnende vrienden over de hele wereld aantrekken.

Er is echter één ding dat de overvloed aan prijzen nooit zal vertegenwoordigen: een reden om genoeg te nemen met waar ze nu staan. Het ontwikkelteam van Audio Physic ziet het zelfs als een stimulans om de grenzen in de constructie van luidsprekers steeds verder te verleggen.

Je kunt zulke doelstellingen alleen bereiken als je de moed hebt om nieuwe technologische wegen te bewandelen. Voor Audio Physic is deze moed geen loze belofte, maar vormt in plaats daarvan de focus van ons werk voor meer dan 25 jaar. Er is immers één ding dat onze producten nooit waren, nooit zijn en nooit zullen zijn: mainstream.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.