Cocktail Audio

Informatie over Cocktail Audio

Cocktail Audio is een merknaam van het Koreaanse Novatron CO LTD. Dit bedrijf heeft zich de laatste jaren volledig gespecialiseerd in streaming audioproducten en bezit veel know-how op dit gebied. De komst van de audiofiele X30 eind 2013 zet het merk volledig op de kaart. Dit complete All-In-One HiFi-apparaat is uniek in zijn klasse qua functionaliteit, mogelijkheden en voortreffelijke bouwkwaliteit. Na het succes van de X30 is nu de opvolger de X35 beschikbaar. De X35 beschikt over meer vermogen voor lastigere luidsprekers en is uitgerust met een bijna 7 inch scherm.
Liever alleen een voorversterker of losse streamer? Bekijk dan eens de mogelijkheden van bijvoorbeeld de X45 of X50.

De Cocktail Audio X45Pro is een voorversterker, dac, netwerkspeler, cd-ripper en opslag in één apparaat. U kunt met de X45Pro uw eigen muziek collectie digitaliseren, streamen van Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster of internetradio spelen. De X45Pro is uit te breiden met verschillende grootte en type van harde schijven of SSD’s. Neem hiervoor graag contact met ons op via onderstaande knop “informatie aanvragen”. Het inbouwen en volledig speelklaar maken kunnen wij voor u regelen.

 5.599,00

De Cocktail Audio X50Pro is het digitale transport/netwerkspeler met eventueel ingebouwde harde schijven. Op deze manier is het streamen van eigen muziekcollectie mogelijk, streamen van Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster of het beluisteren van internetradio. De X50Pro is uit te breiden met verschillende grootte en type van harde schijven of SSD’s. Neem hiervoor graag contact met ons op via onderstaande knop “informatie aanvragen”. Het inbouwen en volledig speelklaar maken kunnen wij voor u regelen.

 4.499,00

Aanvullende informatie over Cocktail Audio

In de winkel bent u van harte welkom om de producten van dit merk te bewonderen. In de winkel treft u verschillende modellen van Cocktail Audio. Op deze manier kunt u zelf de werking ervaren van de producten van Cocktail Audio. Wij bieden tevens de service om een harde schijf naar wens in te bouwen. Zo is uw apparaat speelklaar als u mee naar huis neemt. Op die manier kunt u direct beginnen met streamen of digitaliseren van uw cd-collectie.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.