Perpetuum Ebner

Informatie over Perpetuum Ebner

Perpetuum Ebner is terug! WE AUDIO SYSTEMS bouwt het bekende merk PE – Perpetuum Ebner opnieuw op. In 2017 werd model PE-4040 opnieuw uitgebracht en is de opvolger van de ooit legendarische PE 2020. Geheel volgens de principes van het klassieke Industrial Design.
“Vorm volgt functie” ontwerp, de hoogwaardige draaitafels zijn ergonomisch perfect doordacht. Uitvoeringen met b.v. modern exotisch hout, in combinatie met een zwart pianolak Toonarmconsole, Er word tevens gebruikt gemaakt van krachtige en effectieve elektronisch gestuurde motoren die in Europa vervaardigd zijn .

Aanvullende informatie over Perpetuum Ebner

Het nieuw ontwikkelde “Interne zwevende ophanging” zorgt voor de doeltreffende resonantie ontkoppeling en met een topklasse toonarm van zowel de eigen en OEM-productie zijn de meest opvallende kenmerken van de nieuwe PE-analoog-speler.
De PE 4040 is zeker de muzikaal beste ooit ontwikkeld onder deze merknaam. Maar nieuwkomers en trotse eigenaars kunnen nu ook bij PE hoogwaardige modellen met uitstekende uitrusting vinden. Na de PE 1010MKll en PE 2525MKll- ook met de “interne zwevende ophanging” functie – brengt PE ook de PE 1000 en PE 800 twee nieuwe modellen op de markt, die goedkoop en ideaal voor beginners zijn.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.