PE is terug! WE AUDIO SYSTEMS bouwt het bekende merk PE – Perpetuum Ebner opnieuw op. In 2017 werd model PE-4040 opnieuw uitgebracht en is de opvolger van de ooit legendarische PE 2020. Geheel volgens de principes van het klassieke Industrial Design.
“Vorm volgt functie” ontwerp, de hoogwaardige draaitafels zijn ergonomisch perfect doordacht. Uitvoeringen met b.v. modern exotisch hout, in combinatie met een zwart pianolak Toonarmconsole, Er word tevens gebruikt gemaakt van krachtige en effectieve elektronisch gestuurde motoren die in Europa vervaardigd zijn .
Het nieuw ontwikkelde “Interne zwevende ophanging” zorgt voor de doeltreffende resonantie ontkoppeling en met een topklasse toonarm van zowel de eigen en OEM-productie zijn de meest opvallende kenmerken van de nieuwe PE-analoog-speler.
De PE 4040 is zeker de muzikaal beste ooit ontwikkeld onder deze merknaam. Maar nieuwkomers en trotse eigenaars kunnen nu ook bij PE hoogwaardige modellen met uitstekende uitrusting vinden. Na de PE 1010MKll en PE 2525MKll- ook met de “interne zwevende ophanging” functie – brengt PE ook de PE 1000 en PE 800 twee nieuwe modellen op de markt, die goedkoop en ideaal voor beginners zijn.