QLN

QLN Audio Logo

Informatie over QLN

Het Zweedse QLN is opgericht met één doel, “een luidspreker ontwerpen die het beste geluidsbeeld neerzet”. Zo is het in 1977 begonnen en tot op de dag van vandaag worden de luidsprekers zo vervaardigd. Het ontwerp van de Prestige serie is herkenbaar door een schuin achterover ontworp en geen rechtenhoeken aan de behuizing. Alle onderdelen worden in huis vervaardigd of dichtbij huis ontwikkeld door een ander lokaal bedrijf. Het resultaat zijn tijdloze luidsprekers die u de essentie van muziek laten weergeven.

Vanaf:  17.500,00

Vanaf:  6.800,00

Vanaf:  9.500,00

Vanaf:  22.000,00

Aanvullende informatie over QLN

Over QLN

Bij Qln geloven ze sterk dat communicatie verbetert naarmate de gereproduceerde muziek dichter bij de originele uitvoering komt. Daarom streven ze ernaar om apparatuur te maken die alles in het opgenomen materiaal hoorbaar kan maken, in de fijnste details en met zo min mogelijk wijzigingen.

Het belangrijkste doel is dat u thuis van muziek moet kunnen genieten. De luidsprekers van QLN zijn ontworpen om op hun best te presteren op de plek waar ze waarschijnlijk worden gebruikt – in een woonkamer.

Qln begon in 1977 met een idee over hoe een luidspreker moet worden ontworpen om het geluidsbeeld zo goed mogelijk weer te geven. Deze fundamentele ambitie blijft tot op de dag van vandaag overeind. Er worden geen kosten of moeite bespaart de luidsprekers te verfijnen en te profiteren van de resultaten van het doorlopende onderzoek naar de allerbeste luidspreker.

Ambitie van QLN

Sinds het begin van de jaren 80 is QLN actief in Europa, Noord-Amerika en het Verre Oosten. QLN ontwikkeld ziin eigen methoden en materialen. Ze schuwen niet om de samenwerking aan te met de beste leveranciers om de driver-units (Scan Speak) te ontwikkelen en we zoeken voortdurend naar technische verbeteringen (bijvoorbeeld nieuwe WBT NextGen pluggen). Maar het belangrijkste streven is nog steeds dat de muziek in zijn geheel naar de luisteraar wordt gebracht.

De slogan bij QLN is dan ook: “We want you to listen to music – not to loudspeakers”

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.