Vincent

Vincent Audio

Informatie over Vincent

Vincent of Vincent Audio is een merk wat sinds 1995 op de markt is. Sinds die tijd maakt het al naam met hybride modellen. De versterkers zijn voorzien van een buisje. Hedendaags lopen er nog steeds twee lijnen naast elkaar de tube en power line.
De producten van Vincent worden ontworpen in Duitsland en geproduceerd in China.

De Vincent DAC-700 is hybride DAC met 6 digitale ingangen: 2 x coaxiaal, 2 x optical, 1 x AES/EBU en 1 x USB. Vincent heeft de DAC-700 voorzien van twee buisjes/tubes in het uitgangssignaal. Dit maakt de sound van de DAC wat analoger en zorgt voor zeer aangename sound. De Vincent is verkrijgbaar in zilver of zwarte uitvoering.

 2.299,00

De Vincent PHO-300 is een zeer compacte phono / draaitafel voorversterker die een zeer betaalbare prijs-/kwaliteitsverhouding heeft. De Vincent PHO-300 is grote upgrade ten opzichte van de PHO-200 en heeft wat karakteristieke eigenschappen van de PHO-300. De PHO-300 is zowel geschikt voor MM (Moving Magnet) als MC (Moving Coil) elementen. De Vincent PHO-300 phono voorversterker en voeding zijn met elkaar verbonden via een DIN kabel. Deze wordt standaard bij geleverd. De PHO-300 is verkrijgbaar in zilver of zwart.  

 399,00

De Vincent PHO 500 is een compacte phono/draaitafel voorversterker van Vincent. Een vergelijkbaar ontwerp als de wat bekendere PHO-701 van Vincent, maar dan zonder een buisje. De PHO-500 beschikt over een aparte voeding en is geschikt voor zowel MM als MC elementen. De PHO-500 is beschikbaar in zilver of in zwart en wordt standaard geleverd met een kabel tussen beide componenten.

 699,00

De Vincent PHO 701 is leuke compacte phono voorversterker van Vincent met buisje in het versterker gedeelte. De PHO-701 beschikt over een aparte voeding en is geschikt voor zowel MM als MC elementen. De PHO-701 is beschikbaar in zilver of in zwart en wordt standaard geleverd met een kabel tussen beide componenten.

 799,00

De Vincent SA-32 is een hybride voorversterker van Vincent, voorzien van 4 x 6N16 buizen. Het model is vernieuwing op de legendarische Vincent SA-31 en SA-31MK. Voor de SA-32 is de voorversterker volledig opnieuw opgebouwd. De voorversterker is hierdoor voorzien van RCA en XLR ingangen en uitgangen. Het resultaat is dat de SA-32 een zeer ruimtelijke weergave heeft tegen een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De Vincent is leverbaar in zilver of zwart, met bijpassende afstandsbediening.

 1.249,00

De Vincent SA-T7MK is een buizen voorversterker waarbij Vincent volledig uitpakt op gebied van voorversterker. De SA-T7MK is voorzien 9 buisjes. In zowel de input als output regeling. Vincent is voorzien van 6 analoge RCA ingangen en 3 digitale ingangen: 1 x optical, 1 x coaxiaal en 1 x bluetooth. De SA-T7MK is beschikbaar in een zilveren of zwarte uitvoering en wordt geleverd met bijpassende afstandsbediening.

 3.099,00

De Vincent SP-332 is een hybride versterker. Het ontwerp is voorzien van twee buisjes in het ingangssignaal. De versterker beschikt over grote ringkern wat ervoor zorgt dat de SP-332 een vermogen heeft van 150 watt bij 8 ohm en 250 watt bij 4 ohm. De voorzijde van de SP-332 is voorzien van een leuke feature in de vorm van VU-meters. De achtergrondverlichting van de meters is schakelbaar in 4 verschillende kleuren. Vincent heeft de SP-332 beschikbaar in 2 verschillende kleurstellingen: zilver of zwart.

 2.299,00

De Vincent SP-T700 mono eindversterker combineert de kracht van een transistorversterker met buisjes in het ingangssingaal. Het resultaat is krachtige versterker voor drukkere muziek en subtiele weergave in stemmen en akoestische instrumenten. De SP-T700 is verkrijgbaar in het zilver of zwart. Let op dat de prijsstelling per eindversterker is, stereo paar zijn er twee benodigd.

 2.199,00

De Vincent SV-228 is een hybride (buizen) geïntegreerde versterker van Vincent. De SV-228 is voorzien van diverse analoge en digitale ingangen (en bluetooth). Vincent staat bekend om versterkers te leveren met voldoende vermogen. Dit is met de 228 niet anders met 100 watt bij 8 ohm en 160 watt bij 4 ohm. De versterker is voorzien van VU-meters aan de voorzijde die schakelbaar zijn in 4 kleurstellingen. De versterker wordt geleverd in zilver of zwart kleurstelling inclusief bijpassende afstandsbediening.

 2.099,00

De Vincent SV237 MKII is de 4de generatie van het hybride ontwerp van de SV-236/SV-236 serie. Het succes van Vincent is mede gebouwd op dit model versterker. Het hybride/buizen ontwerp in combinatie met een krachtige eindversterker zorgen voor een open geluid met tikje warmte. Het vermogen zorgt ervoor dat de versterker in staat is om vele luidsprekers met gemak aan te sturen. De SV-237 MKII is tegenwoordig ook voorzien van digitale aansluitingen waardoor ook uw televisie of andere digitale bron direct op de versterker kan aansluiten. De Vincent SV-237 MKII is beschikbaar in zilver of zwart en wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

 2.499,00

De Vincent SV-700 combineert het hybride (buizen) ontwerp in combinatie met puur krachtige in klasse A. De versterker biedt u de mogelijkheid om 50 watt in klasse A te draaien bij 8 ohm luidsprekers. Op de versterker zelf zitten diverse ingangen waaronder: 1 x XLR, 3 x RCA, 1 x Optical en 1 x Coaxiaal. De klank van de Vincent kan omschreven als ruimtelijk met een klink tikje warmte. De laagweergave is snel en zeer gecontroleerd door de ruime ringkerntransformator. De SV-700 is verkrijgbaar in zilver of zwart en wordt geleverd inclusief een afstandsbediening.

 4.199,00

De Vincent SV-737 is een hybride geïntegreerde versterker. De voorversterker is voorzien van 5 buizen ( 2 x 6N1P, 2 x 6N2P, 1 x 85A2), waarvan één duidelijk zichtbaar is in het frontpaneel. Naast genoeg analoge RCA ingangen beschikt de versterker tevens over 4 digitale ingangen, bluetooth en netwerkspeler. Het vermogen van de SV-737 is 180 watt bij 8 ohm en 300 watt bij 8 Ohm. De Vincent SV-737 wordt compleet geleverd met afstandsbediening en is verkrijgbaar in zilver of zwart.

 3.299,00

Aanvullende informatie over Vincent

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.