Monitor Audio Gold & Platinum serie zijn gearriveerd

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Monitor Audio PL500 II Ebony Monitor Audio Gold & Platinum serie zijn gearriveerdVanaf heden kunnen wij met trots vermelden dat wij dealer zijn geworden van Monitor Audio. De Gold & Platinum serie zijn een prachtige aanvulling op onze huidige assortiment. Monitor Audio is voor de meeste geen onbekende speler op het gebied van luidsprekers. Dit Britse merk is al sinds 1972 bezig met luidsprekers en heeft sindsdien menig prestigieuze prijs gewonnen. De Gold serie biedt een prima prijs/kwaliteitsverhouding en ziet er ook nog eens fantastisch uit.
Voor de Platinum II serie is gekozen om compleet opnieuw te beginnen wat resulteert een fantastische luidsprekerlijn met een subliem geluid en een aantal prachtig nieuwe ontwikkelingen.

Benieuwd naar de Monitor Audio Gold en Platinum serie? U bent van harte welkom om de luidsprekers te komen beluisteren.
U kunt uiteraard altijd uw eigen speakers inruilen op een nieuwe set. Zo komt een nieuwe set Monitor Audio dichterbij dan u denkt.

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.