Accuphase E 480 Hans Audio 1 Nieuw binnen: Accuphase E-480

Als eerste van Nederland kunnen wij met trots vermelden dat de Accuphase E-480 is gearriveerd in Nederland.
De E-480 is de nieuwste versterker van Accuphase en is de opvolger van de E-470. De nieuwe Accuphase E-480 heeft natuurlijk weer een behoorlijk aantal verbeteringen ten opzichte van de E-470. Een aantal van de belangrijkste zaken zijn:
Het voorversterkergedeelte bevat de nieuwste implementatie van AAVA-volumeregeling voor nog meer verbeterde duidelijkheid. Instrumentatie-versterkerprincipe in vermogensversterkingstrap maakt volledig gebalanceerde signaaloverdracht mogelijk en realiseert een eersteklas S / N-verhouding. Gebalanceerde Remote Sensing maakt een lage impedantie van de uitgangsschakelingen mogelijk, resulterend in een dempingsfactor van 600. De vermogensversterkingsfase maakt gebruik van krachtige MOS-FET’s in drievoudige parallelle push-pull-configuratie, die 180 watt levert in 8 ohm voor dynamisch muziekgenot.

Accuphase E 480 Hans Audio 3 Nieuw binnen: Accuphase E-480

De Accuphase E-480 speelt vanaf nu in. Benieuwd naar de nieuwe Accuphase E-480? U bent van harte welkom in de winkel. Wij vernemen graag wanneer u komt dan reserveren wij voor u de luisterruimte.
Inruil van uw huidige apparatuur is mogelijk.

Accuphase E 480 Hans Audio 4 Nieuw binnen: Accuphase E-480

Meer informatie? Bekijk de Accuphase E-480 op onze website via de volgende link: Accuphase E-480

    Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord.

    *Let op bovenstaande velden zijn verplicht om in te vullen of aan te vinken.