Nieuw binnen: Estelon YB

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Estelon YB Hans Audio 4 Nieuw binnen: Estelon YB

Vanaf nu bij ons te bewonderen en te beluisteren de luidsprekers van Estelon. De Estelon YB heeft niet alleen prachtige vorm, maar klinkt ook nog eens geweldig. Voor de luidsprekers in de winkel hebben wij gekozen voor Racing Red. Op deze manier klinkt deze luidspreker niet alleen fantastisch, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Een meubelstuk in ieder huis.

De YB kenmerkt zich door speciale Y vormige kast. Aan de bovenzijde bevinden zich de middentoonluidspreker en tweeter. Door het verloop van de kast is de woofer van de luidspreker aan de zijkant geplaatst. De beide woofers staan in een opstelling naar elkaar toe gericht.
De Estelon YB is een gesloten systeem wat de plaatsing van de luidsprekers in de ruimte ten goede komt. U hoeft hierdoor niet rekening te houden met een specifieke ruimte van de achterwand.

De Estelon YB is misschien een luidspreker die u niet in eerste moment pakt, maar u langzaam weet te veroveren. De YB heeft geen extreem helder hoog of zwaar laag. Nee de Estelon neemt u mee in de muziek zonder enige vorm van scherpte met een prachtig geluidsbeeld. Dit zorgt ervoor dat u ongemerkt uren kunt luisteren naar de Estelon’s.

Benieuwd naar deze parels kom eens langs in de winkel?
Het inruil van uw huidige luidsprekers behoort tot de mogelijkheid.

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.