Nieuw in het assortiment Audio Physic

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vanaf nu bij ons te bewonderen en te beluisteren de luidsprekers van het merk Audio Physic. De Classic lijn van Audio Physic kenmerkt zich door een relatief bescheiden formaat en toch een groots geluidbeeld.

Bij ons de in de winkel zijn de Classic 3, 5 en 8 te bewonderen in verschillende afwerkingen.

Muziek kan een glimlach op ons gezicht toveren, onze aandacht trekken en ons vangen in het web van expressie wanneer, en alleen wanneer, alle artiesten en alle instrumenten de spijker op het hoofd slaan en alle details samenkomen om een ​​geweldige compositie te vormen. Dit kan alleen worden bereikt wanneer zelfs het kleinste detail de perfecte bijdrage levert aan het totale stuk en dit is precies wat echt geweldige orkesten, groepen of individuele artiesten onderscheidt van de rest.

De situatie is niet anders als het gaat om luidsprekers. Alleen wanneer alle elementen van een luidspreker nauwkeurig samenwerken, tot in het kleinste detail, kan de reproductie van muziek ook een ongeëvenaarde ervaring worden. Wanneer dit gebeurt, kan muziek echt onder je huid kruipen en je kippenvel bezorgen. Dit is waar we er bij Audio Physic naar gestreefd wordt.

Logisch dus dat Audio Physic al meer dan 25 jaar luidsprekers ontwikkelt in lijn met het motto: geen verlies van fijne details. Immers, als je de kleine en fijne elementen van een constructie die toch zo belangrijk zijn voor het totale product niet waardeert of zelfs helemaal vergeet, verlies je de verbinding met de essentiële focus: de muziek.

Audio Physic luidsprekers worden geproduceerd volgens een lang en intensief proces waarbij ze worden onderworpen aan honderden luistertests, ontwikkeld volgens akoestische en esthetische factoren en voortdurend verbeterd in details.

Dit hoge niveau van toewijding wordt niet alleen toegepast op de topmodellen, maar op alle luidsprekers. Deze consistente ontwikkelingsstrategie leidt tot stabiele productcycli en een hoog niveau van waardebehoud, beide eigenschappen die in deze snel veranderende tijden zelden voorkomen.

De lovende reviews en verschillende onderscheidingen zijn het bewijs van onze hoogwaardige aanpak, die Audio Physic heeft geholpen om op internationaal niveau een uitstekende reputatie te verwerven. Het merk is dan ook verheugd dat de luidsprekers een constant groeiende fancommunity van muziekminnende vrienden over de hele wereld aantrekken.

[contact-form-7 id=”15728″ title=”Contactformulier 1″]

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.