Nieuw binnen

Moon 600i V2 Nieuw binnen

De afgelopen weken hebben wij weer een paar prachtige apparaten of luidsprekers toegevoegd aan ons assortiment.
Vanaf nu bij ons te beluisteren zijn: Monitor Audio Gold 100, Jadis I35, Elac Adante AS-61 (monitor), Elac Adante AF-61 (vloerstaander) en de Moon Evolution 600i v2.

Monitor Audio Gold 100
De Gold 100 is niet alleen prachtig om te zien, maar klinkt ook nog eens waanzinnig voor zijn formaat.
Een mooie open, gedetailleerd geluid en een snelheid van zowel laag als hoog. In de winkel is deze monitor ook nog eens te bewonderen in een prachtige Ebony afwerking. Hierdoor wordt de speaker een meubelstuk/sieraad op zichzelf.

Jadis I 35 Nieuw binnenJadis I35
In de I-35 is gekozen voor een klasse A versterking. Dit maakt bovenstaand een groot verschil ten opzichte van de Reference. In deze klasse A versterker komt het geluid van Jadis nog meer naar voren. Wij kunnen er uren naar luisteren zonder vermoeid te raken. Onze Jadis I35 is uitgerust met KT120 buizen.

Elac Adante AS-61 & Elac Adante AF-61
De nieuwste aanwinst van Elac gemaakt door Andrew Jones. Internationaal al genoeg beschreven en geroemd, maar nu eindelijk ook in Nederland beluisterbaar. De Elac Adante AS-61 is de monitor in deze reeks, maar laat dat u niet tegenhouden. De AS-61 klinkt zeer volwassen en zal in menig woonkamer de sterren van de hemel spelen. Wilt u verder gaan? Dan is de Elac Adante AF-61 iets voor u. Deze AF-61 is voorzien van 3 woofers in eigen ontwikkelt systeem van Elac. Het is geen bass-reflex en geen gesloten systeem, maar een combinatie van beide. Dit zorgt voor een uiterst strak geluid en een gemakkelijke plaatsing zonder baspoorten.

Moon Evolution 600i Nieuw binnenMoon Evolution 600i V2
De Moon Evolution 600i was al een prachtige versterker, maar met de V2 versie is de versterker nog sneller, dynamischer en transparanter geworden. De afgelopen jaren heeft Moon hard gewerkt aan ontwikkelingen in de duurdere versterkers. Deze nieuwe ontwikkelingen zijn toegepast in het nieuwe V2 model. Naast het 600i V2 model zijn bij ons ook de 740P en 860A te beluisteren.

Benieuwd naar één van deze producten? U bent van harte welkom in de winkel.

Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.