Nieuw binnen: Audio Analogue

Vanaf nu bij ons de winkel te bewonderen en te beluisteren de producten van Audio Analogue.

Audio Analogue werd geboren in het prachtige deel van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995. De synergie tussen experts van high fidelity, elektronische ingenieurs gespecialiseerd in verschillende gebieden van elektronisch ontwerp en verkoopmanagers met jarenlange ervaring in verschillende sectoren, vormen de basis van wat vandaag Audio Analogue is: een bedrijf, maar vooral een van de meest gerenommeerde merken in Itali├ź en de rest van de wereld om de smaakpapillen van de meest veeleisende audiofielen tevreden te stellen.

Bij ons kunt u luisteren naar Audio Analogue AA cento, AA Puccini Anniversary, Audio Analogue Maestro Anniversary en AA Phono.
Benieuwd naar de producten van Audio Analogue? Maak gerust een afspraak of kom eens langs.

Inruil van uw huidige apparatuur is mogelijk.

Tidal nu beschikbaar op Cambridge Audio CXN, 851N streamers en CRX receivers

Vanaf heden heeft Cambridge Audio Tidal geïntegreerd in de CXN V1/V2, 851N, CRX120/200 en Stream Magic 6 (v2).
De update wordt op de CXN, 851N en CRX120/200 automatisch aangeboden. Na de update dient u tevens de app op uw IOS of Android apparaat te updaten.

Lees verder

Nieuw binnen: Nativ Vita Music Player en Monitor Audio Studio

Vanaf nu bij ons te bewonderen Nativ Vita Music Player en de nieuwe Monitor Audio Studio.

Nativ Vita is een netwerk-muziekspeler en touchscreen controlcenter van wereldklasse. Geniet van directe toegang tot al uw muziek, van uw favoriete muziekdiensten zoals Apple Music, Spotify en Tidal tot muziek op uw computer, NAS of smartphone. Afgeleverd in bit-perfect kwaliteit aan uw draadloze speakers, USB DAC of A/V receiver.
Lees verder

Onze tip voor deze Maand: Maart

Dit weekend is weer de AZ Audio Show. Uiteraard zijn de merken weer goed vertegenwoordigd, maar zijn er altijd producten die u hier niet tegenkomt.

Op de beurs is dit jaar Monitor Audio aanwezig.
Bij ons vindt u naast de Gold lijn ook de gehele Platinum lijn inclusief de Monitor Audio PL500 II (als enige van Nederland).

Naast de Monitor Audio PL500 II staan voor u opgesteld de Vincent SV-700 (echt een geheime tip/aanrader), Accuphase E-650, Moon Evolution 600i V2 en Audiovector SR6 Avantgarde MKII.

U bent van harte welkom in Hoorn. Wij zijn zaterdag 3 maart geopend van 10.00 – 17.00 uur en zondag 4 maart van 12.00 – 15.00 uur.

Nieuwe binnen

De afgelopen weken hebben wij weer een paar prachtige apparaten of luidsprekers toegevoegd aan ons assortiment.
Vanaf nu bij ons te beluisteren zijn: Monitor Audio Gold 100, Jadis I35, Elac Adante AS-61 (monitor), Elac Adante AF-61 (vloerstaander) en de Moon Evolution 600i v2.

Lees verder