Op visite de AVM CS 2.2

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

AVM CS2.2Op dit ogenblik hebben wij de AVM CS2.2 ter beoordeling staan.  Een prachtig compact en zeer fraai afgewerkte All-in -One speler. Een apparaat wat in de meeste huishoudens niet misstaat, van alle gemakken is voorzien en nog fantastisch klinkt ook.

Buiten een hoogwaardige CD speler en FM radio heeft de CS2.2 ook een netwerkspeler/streamer in huis. Een versterkervermogen van maar liefst 2 x 165 watt voor aansturing van vrijwel elke luidspreker. Bediening via een afstandsbediening (optie) en de perfect werkende AVM App. Ook in een optische en digitale aansluiting is voorzien. Kortom een hebbeding.

Leverbaar in aluminium, zwart en chique chroom (meerprijs).

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.