Platenspelers & Accessoires

X-Tension 12 Evolution OlijfVoor de echte muziekliefhebber nog steeds de echte bron. Tussen al het digitale gedrang nooit echt weggeweest. Door het steeds meer uitbrengen van nieuwe releases op lp is de draaitafel weer helemaal terug van weggeweest. Ondanks de comeback is er ook zeker gedacht aan de stijl van een platenspeler. Wij kunnen ze leveren in standaard houtkleuren, maar wat dacht u van geel of groen? Zo kunt u de kleur uitkiezen die u bij uw huis of installatie past.

Elementen

Wat is uw draaitafel zonder een mooi element? Wij hebben gekozen voor verschillende elementen in verschillende prijsklasse. Zo heeft u altijd een element wat bij uw draaitafel past.

Draaitafel accessoires

Wat kunt u zonder accessoires bij uw draaitafel? U vindt in de onderstaande categorie alle extra onderdelen voor uw draaitafel.

Phono versterkers

Sommige van u zal het wel herkennen. U heeft een mooie versterker, maar geen phono versterker of misschien voor het verkeerde element.
U kunt misschien ook wel een betere phono versterker dan die in uw eigen versterker zit. In de onderstaande categorie vindt u verschillende phono versterkers in verschillende prijsklasse.

Beste bezoeker,

Onze winkel is geopend maar helaas alleen volgens afspraak.
Tijdens uw bezoek en voor het ophalen en inruilen van bestelde apparatuur bent u natuurlijk welkom en zullen wij uiteraard uw en onze veiligheid zorgvuldig in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM volgen.
Vanzelfsprekend nemen wij dan aan dat u geen ziekteverschijnselen vertoont.
Wij zijn 24/7 per mail info@hansaudio.nl en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar (0229-756950) en zullen wij uw vragen z.s.m. beantwoorden.