Q Acoustics

Q Acoustics

Q Acoustics “de beste betaalbare luidsprekers in de wereld”. Dat is de slogan die Q Acoustics hanteert.

De ontwerp-opgave voor Q Acoustics producten is heel eenvoudig. Ze willen enkel de best betaalbare luidsprekers in de wereld ontwerpen en produceren.

Natuurlijk niet ’s werelds beste luidsprekers tegen elke prijs; maar toch ’s werelds beste luidsprekers ‘tegen de beste waarde’.

Voor deze monumentale taak is een team samengesteld van ’s werelds meest ervaren en succesvolle luidspreker ontwerpers en mag de consument er 100% op vertrouwen dat zij volledig succesvol zijn geweest.

De resultaten spreken voor zich. Q Acoustics luidsprekers ontvangen prestigieuze prijzen en genieten van een universele bijval door zowel consumenten en deskundige beoordelaars. Iedereen is het er over eens dat de Q Acoustics producten hoogwaardige prestaties leveren ongeëvenaard voor hun prijs.

Beste bezoeker,

Onze winkel is geopend maar helaas alleen volgens afspraak.
Tijdens uw bezoek en voor het ophalen en inruilen van bestelde apparatuur bent u natuurlijk welkom en zullen wij uiteraard uw en onze veiligheid zorgvuldig in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM volgen.
Vanzelfsprekend nemen wij dan aan dat u geen ziekteverschijnselen vertoont.
Wij zijn 24/7 per mail info@hansaudio.nl en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar (0229-756950) en zullen wij uw vragen z.s.m. beantwoorden.