Beste Streamers & DAC’s


In de hedendaagse markt is de streamer/netwerkspeler en dac’s niet meer weg te denken. Wat is nu de beste streamer of dac voor u?
Wij adviseren hier u graag over. In onze winkel hebben wij een diverse aanbod van streamers en dac’s in huis.

Een streamer of netwerkspeler is één van de meeste gebruikte bronnen tegenwoordig. Iedereen gebruikt een netwerkspeler verschillend. Heeft u nog een gehele cd collectie? Dan wilt u deze misschien wel digitaliseren. Wij hebben hier verschillende merken voor die u het meeste werk uit handen kunnen nemen.
Heeft u alles al op een NAS (network attached storage) staan? Dan is een netwerkspeler zonder opslag een prima oplossing. Heeft u liever geen NAS in huis? Dan zijn er ook mogelijkheden tot netwerkspeler met een ingebouwde harde schijf.
Een andere optie is het streamen van bijvoorbeeld een streamingdienst of internetradio. Een aantal verschillende aanbieders hier van zijn bijvoorbeeld Spotify, Tidal, Qobuz, Tunein (internetradio) en Deezer.
Wilt u hier meer informatie over? U bent van harte welkom in de winkel voor meer informatie.

Wat is een DAC? Een hele simpele uitleg is een DAC een converter/omzetten van digitaal naar analoog geluid. Wat is dan digitaal? U moet hierbij denken aan een CD, TV geluid, DVD, PC of Blu-ray.
Zoals u begrijpt komen er in de hedendaagse markt steeds meer producten die geen digitaal naar analoog converter hebben. Een goed voorbeeld hier van is bijvoorbeeld uw TV. Deze kon vroeger prima aangesloten worden met analoge rca kabels (rood/wit tulpstekkers), maar beschikt tegenwoordig vaak alleen nog over een optische uitgang. Om het geluid dan om te zetten heeft u een DA-converter nodig. In ons aanbod hebben wij verschillende DAC’s in verschillende prijsklasse.
Wilt u hier meer informatie over? U bent van harte welkom in de winkel voor meer informatie.

Beste bezoeker,

Onze winkel is geopend maar helaas alleen volgens afspraak.
Tijdens uw bezoek en voor het ophalen en inruilen van bestelde apparatuur bent u natuurlijk welkom en zullen wij uiteraard uw en onze veiligheid zorgvuldig in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM volgen.
Vanzelfsprekend nemen wij dan aan dat u geen ziekteverschijnselen vertoont.
Wij zijn 24/7 per mail info@hansaudio.nl en tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar (0229-756950) en zullen wij uw vragen z.s.m. beantwoorden.