Luxman

Luxman Logo Banner

Informatie over Luxman

Het Japanse Luxman is al bijna 100 jaar een grote speler in de hifi markt. De producten van Luxman staat bekend om zijn fantastische bouwkwaliteit. Het bedrijf heeft zich al sinds het begin gespecialiseerd op gebied van nieuwe producten. De ontwikkeling van draaitafels, cd-spelers en dac’s heeft Luxman allemaal zelf op hoog niveau uitgebracht. Nu anno 2023 komt daar een nieuw hoofdstuk aan toe in de vorm van een transport netwerkspeler.

De Luxman C-10X is het vlaggenschip model voorversterker van Luxman. De C-10X combineert alle technieken die Luxman de afgelopen decennia ontwikkeld heeft in één voorversterker. Het resultaat is een uiterst muzikale voorversterker die elk detail uit de muziek weet te halen. Of het nu groots orkest of sing/songwriter. De Luxman haalt uit elk muziek het beste wat er te bieden is.

 20.000,00

De Luxman C-900U is het topmodel voorversterker van Luxman. Het ontwerp gebaseerd op het 80 jarig bestaan model van Luxman. Het speciaal ontwikkelde volumeregeling en feedback circuit systeem van de C-900U maken het paradepaardje van voorversterkers van Luxman. De klank van de voorversterker kan omschreven worden als neutraal met een verfijning over het gehele spectrum wat zelden bereikt wordt. De C-900U neemt u mee in de muziek en zorgt ervoor dat de muzikanten live in uw kamer staan.

 14.900,00

De Luxman CL-38UC is  de ultieme combinatie van klassieke elegantie en moderne techniek. Deze hoogwaardige buizenvoorversterker is een meesterwerk dat zowel audiofielen als muziekliefhebbers zal bekoren. Ontworpen met oog voor detail en gebouwd met de beste materialen, biedt de Luxman CL-38uC een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een tijdloos ontwerp.

 5.700,00

De Luxman D-03X combineert een fantastische cd-speler met een DAC in één apparaat. U kunt op deze manier genieten van de kwaliteit van de cd en eventuele digitale bronnen aan sluiten in de vorm van een netwerkspeler en/of tv. De klank van Luxman kan omschreven worden als uiterst muzikaal. De volledige tonale balans klopt van de cd-speler zonder dat er iets uitspringt. Het gevolg is dat u uren naar muziek kan luisteren zonder vermoeid te raken en alleen ontroert door de muziek.

 5.000,00

De Luxman D-07X combineert een prachtige CD/SACD en MQA cd-speler met verschillende digitale ingangen. De D-07X kan hiermee het hart worden van al uw digitale bronnen zoals bijvoorbeeld ook een netwerkspeler of televisie aansluiting. De bouwkwaliteit van D-07X is zoals u van Luxman mag verwachten perfect. Afscherming van de cd-lade, separaat gedeelte voor de DA-conversie en fraaie voeding. Het resultaat is een cd-speler die gebouwd is voor heel veel jaren plezier. Die u laat verbazen welke details er allemaal uit CD’s of SACD’s gehaald kan worden.

 12.000,00

De Luxman D-10X is het vlaggenschip model CD/SACD/MQA speler van Luxman. Voor de D-10X heeft Luxman alles uit de kast gehaald om het optimale uit het digitale te halen. Het resultaat is een cd-speler met een optimale weergave van muziek. De tonale balans van het gehele muziekstuk wordt optimaal weergeven. Naast het spelen van CD/SACD’s is het tevens mogelijk om digitale bronnen aan de Luxman te koppelen. De D-10X wordt hiermee het digitale hart van uw installatie. Een netwerkspeler zonder interne DAC is dus ideaal te combineren met de Luxman.

 17.000,00

De Luxman L-507Z is eerste versterker uit de Z generartie van Luxman. Een volledig nieuw feedback circuit, genaamd LIFES, zorgt ervoor dat de muzikaliteit van Luxman naar een nog hoger niveau is getild. Tel daarbij op het bijna 100 jarig bestaan van het merk en de Luxman is een versterker gebouwd voor het leven.

 9.500,00

De Luxman L-509Z is de opvolger van de geprezen L-509X. De 509Z kenmerkt zicht door het nieuwe LIFES technologie, stabiel vermogen van 2 x 120 watt (bij 8 ohm) en het herkenbare Luxman design. Het resultaat is een versterker die uiterst muzikaal klinkt met een zeer hoge verfijning en door zijn vermogen vele luidsprekers stabiel kan aansturen.

 13.000,00

De Luxman M-10X is eindversterker die alvast het 100 jarig bestaan van Luxman kenmerkt. Voor de M-10X is het nieuwe LIFES technologie ontwikkeld. Het resultaat is een eindversterker die uiterst verfijnd is, snel over de gehele frequentie en toch krachtig om ook lastig aanstuurbare luidsprekers met gemak aan te te kunnen sturen. Het design is kenmerkend Luxman door de zilveren behuizing en de witte VU-meters. Een perfecte combinatie met de Luxman C-10X voorversterker en cd-speler de Luxman D-10X.

 20.000,00

De Luxman M-900U is het parade paardje wat betreft versterking van Luxman. Een ontwerp wat zich de afgelopen jaren volledig heeft doorontwikkeld heeft geleid tot de M-900U. De versterker beschikt over het eigen ontworpen ODNF ontwerp (Only Distortion Negative Feedback) wat resulteert in een zeer lage vervorming. Het resultaat is niet al een zeer krachtige versterker, maar ook nog eens een zeer snelle en neutrale versterker. Neem daarbij het herkenbare Luxman design en u heeft een versterker gebouwd voor heel wat uren speelplezier.

 14.900,00

De Luxman MQ-88uC is een klassiek ontwerp van Luxman, maar laat u daardoor niet verrassen. De MQ-88uC brengt nog steeds het herkenbare Luxman geluid gecombineerd met buizen. Het resultaat is een versterker die gecombineerd met wat hoger rendement luidspreker een open en gedetailleerd geluidsbeeld neerzet met voldoende laag fundament. De retro looks zorgen er tevens voor dat het een versterker is die getoond mag worden.

 6.200,00

De Luxman NT-07 is de eerste transport netwerkspeler van Luxman. Voor de NT-07 heeft Luxman de expertise ingehuurd van Lumin als het gaat wat betreft software. De hardware opbouw van de transport speler is volledig door Luxman zelf gemaakt. De NT-07 kan omgaan met muziek van een USB schijf of NAS of streamingsdiensten zoals Tidal, Qobuz, Spotify of Tunein. Naast het streamen van de muziek beschikt de Luxman ook over een HDMI ARC ingang voor bijvoorbeeld uw televisie. De klank van de Luxman is typerend Luxman: snel, neutraal en fraaie verfijning over het gehele spectrum.

 7.999,00

Aanvullende informatie over Luxman

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.