Bassocontinuo

Informatie over Bassocontinuo

Bassocontinuo

Hoogwaardige handgemaakte audio racks uit Italië.
Uiterst fraai en hoogwaardig afgewerkt. Leverbaar in diverse materialen en uitvoering.

De Basso Continuo Classic 2.1 is de opvolger van het prachtige Classic 2.0 meubel. De huidige prijsstelling is gebaseerd Lyra 2.1 met 1 x bottom shelf, 1 x 190mm en 1 x 240mm in de kleurstelling Cerbero Black. Andere variaties en kleurstellingen zijn mogelijk. Neem hiervoor graag contact met ons op.  

 1.695,00

Bassocontinuo introduceert met de Essenza lijn een zeer betaalbare lijn op gebied van audioracks. Het Bassocontinuo Essenza Proton meubel is standaard verkrijgbaar in 2 of 3 planken. De maatvoering tussen de vloer en de eerste plank is 110 mm, tussen eerste plank en tweede plank 290 mm en mocht voor 3 planken gaan is de laatste tussen maat 250 mm. Heeft u niet voldoende aan 3 planken? Dat is geen probleem het Essenza meubel is uit te breiden met planken van 250mm hoogte.

Vanaf:  799,00

De Bassocontinuo Essenza Quark is de ideale aanvulling voor als uw versterker los op een base wil hebben. De Quark is in dezelfde stijl gemaakt als het Essenza Proton meubel. Dit maakt het ideaal te combineren om uw voorversterker en andere apparatuur te plaatsen in het Proton meubel en uw eindversterker of geïntegreerde versterker op de het Quark meubel.

 599,00

Vanaf:  200,00

Aanvullende informatie over Bassocontinuo

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.