Hulp en advies

verkoop en service

In onze winkel vindt u een prachtige en diverse verzameling van kwaliteits-hifi en high-end audio apparatuur. We hebben bekende merken maar ook fraaie producten van minder bekende ontwerpers. Onze ervaren en deskundige adviseurs begeleiden u op basis van uw wensen en uw smaak naar een geschikte en tevredenstellende aankoop. Behalve advies en verkoop bieden we de mogelijkheid om te apparatuur bij u thuis te installeren. Ook is het mogelijk u audio-set door ons te laten afregelen (tunen) in uw luisterruimte.

Product retourneren

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Luisteren in de winkel

Bent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur.

Installatie-service,
advies op locatie en tuning

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux. De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.
Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Service & reparaties

Reparaties binnen garantie worden uitgevoerd door Audio Service Elst of Hanex Service in Leimuiden.
Service of reparatie buiten garantie worden eventueel uitgevoerd door Symtronix in Hoorn.

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.