Aurender

Informatie over Aurender

Het zuid Koreaanse bedrijf Aurender bouwt al heel wat jaren netwerkspelers/streamers die vooruitstrevend zijn in niet alleen bouwkwaliteit en geluidskwaliteit. Het merk is op de Koreaanse markt ook een grote speler in tv’s en daarmee ondersteunende formaten. Uit deze kennis is het bedrijf Aurender ontstaan. De apparaten kenmerken zich door een SSD en HDD. De SSD in de apparaten dienen als buffer om de muziek op te slaan. Op die manier wordt de opgeslagen muziek, op de HDD, in slaapstand gezet en is er op moment van afspelen geen draaiende schijf in het signaal. Dit zorgt voor een ongekende rust in het geluidsbeeld en zeer verfijnde detaillering. Tegenwoordig zien wij dat fabrikanten steeds meer op deze techniek overstappen, maar Aurender heeft dit vanaf het eerste model al inbegrepen in zijn netwerkspelers.
Op die manier is er geen interne ventilatie nodig wat alleen maar zorgt voor nare effecten. De SSD en HDD hangen tevens in een speciale ophanging.

 9.250,00

 16.500,00

 6.950,00

 20.900,00

 7.190,00

 3.890,00

 23.900,00

 8.390,00

 2.690,00  2.290,00

Oorspronkelijke prijs was: € 2.890,00.Huidige prijs is: € 1.590,00.

 3.590,00

 13.900,00

 6.950,00

 27.900,00

 24.500,00

Aanvullende informatie over Aurender

De eerste apparaten van Aurender zijn uitgerust met een USB uitgang of digitale coaxiale uitgang. Sinds de A10 is er ook een versie met DAC aan boord. Deze heeft ingebouwd de mogelijkheid om MQA te decoderen. Na de ontwikkeling van de A10 is er een manier gebouwd om tegen een kleine vergoeding MQA te kunnen decoderen zonder daar de benodigde DAC voor te hebben. Op die manier kunt u toch genieten van de kwaliteit van MQA zonder daar een nieuwe DAC voor hoeven aan te schaffen die dat kan decoderen.

In 2018 is de introductie geweest van de eerste netwerkspeler met een cd-rip functie. Op deze manier worden u cd’s geript in de beste kwaliteit en direct opgeslagen op de harde schijf van het apparaat.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.