Over Hans Audio

Logo bij Hans Audio

Introductie

Hans Audio uw high end hifi specialist van Nederland. Sinds 2011 gespecialiseerd in verkoop en installatie van hifi apparatuur.

Ons doel is sinds de start van ons bedrijf niet veranderd. Wij proberen een passende set samen te stellen in diverse prijsklasse. Wij kijken hierin graag mee met de klant hoe groot een ruimte is, welke bronnen er bijvoorbeeld dienen aangesloten te worden en bekijken de opties.

Bedrijfsachtergrond

Hans Audio is ontstaan uit liefhebberij en hobby. De eerste jaren is dit begonnen vanuit huis. Op diverse manier werden apparatuur en luidsprekers ingekocht om de testen. Daarnaast werd er regelmatig defecte apparatuur ingekocht om een tweede, derde of vierde leven te geven. Na enkele jaren ontgroeide deze hobby de woonsituatie.

In 2011 werd de mogelijkheid geboden om een kleine ruimte te huren bij een vriend. De ruimte werd ingericht met tweedehands apparatuur en luidsprekers. De mogelijkheid werd daarnaast geboden om reparaties te brengen. In een relatief korte tijd werd de ruimte die gehuurd was verdubbeld. De tweede ruimte werd omgebouwd naar een grote luisterruimte. Vanaf dat moment werd ook de mogelijkheid geboden om grotere sets op te bouwen. De eerste importeurs en vertegenwoordigers hadden ondertussen de weg naar Zwaag (Hoorn) gevonden. De eerste nieuwe merken werden toegevoegd aan het assortiment.

In 2014 was het aanbod van nieuw en tweedehands significant gegroeid waardoor ook de tweede ruimte ook relatief vol stond. Als bedrijf stonden wij voor de keuze om te gaan verhuizen of op eenzelfde niveau te blijven doorgaan. Door de vraag die wij kregen kwamen er al snel achter dat de eerste optie de beste was. Na diverse bezichtigingen kwam het pand aan de Stationsweg in Hoorn in beeld. De eerst bezichtiging maakte direct indruk en oktober 2014 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie.

De huidige locatie was toen een keer zo groot als de vorige locatie. Langzaam zijn wij toen begonnen met uitbreiden van nieuwe merken. Door de achtergrond in tweedehands apparatuur en luidsprekers was er al een goede basiskennis over welke producten goed bij ons bedrijf paste.

Tegenwoordig is het merkenpakket zeer divers. De keuze voor elk merk wordt afgewogen om te kijken of dit een aanvulling is op het huidige aanbod. Regelmatig wordt er gereflecteerd of het huidige aanbod nog volstaat of dat er een aanvulling benodigd is. Als bedrijf volgen wij de markt op gebied van nieuwe ontwikkelingen en bieden regelmatig nieuwe of kleine merken een mogelijkheid in ons pakket. Deze merken worden dan ook uitvoerig beluisterd door onszelf en door een vaste groep klanten. Voor ons een belangrijke feedback om mee te nemen in besluiten of merken een aanvulling zijn.

High End Audio Store

Welkom bij Hans Audio, de toonaangevende bestemming voor high-end audio-ervaringen. Bij Hans Audio zijn wij toegewijd om audiofielen en muziekliefhebbers te voorzien van een ongeëvenaarde selectie van de beste audioapparatuur. Onze zorgvuldig samengestelde collectie omvat state-of-the-art luidsprekers, hoofdtelefoons, platenspelers en versterkers van ‘s werelds meest gerenommeerde fabrikanten.

Leden van het team

woocommerce placeholder Over Ons

Hans

De liefde voor audio is op jonge leeftijd al ontstaan bij Hans. Een vader die muzikant was heeft hier een grote rol gespeeld. In de tienerjaren menig uur gespendeerd aan het doorbladeren van de audio vakbladen en bezoekjes aan alle grote hifi winkels in Amsterdam. Dit resulteerde na de middelbare school in een baan bij Sony op de technische afdeling/magazijn. Na het tijdperk Sony volgde daarna nog Philips en Grundig. Vervolgens een lange poos uit de business uit de geweest, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2011 de stap genomen om weer een winkel te beginnen. Door zowel nieuw als tweedehands apparatuur is de kennis sinds dit moment alleen maar gegroeid. Deze kennis specialiseert zich vooral op het gebied van versterkers, luidsprekers en analoge bronnen zoals platenspelers. De laatste jaren is hier in snel tempo de ontwikkelingen op gebied van netwerkspelers/audio streamers bij gekomen.

Niels Klok Over Ons

Niels

Niels zijn eerst kennismaking met hifi is denk ik niet anders dan vele liefhebbers. Op tienerleeftijd al begonnen met testen/combineren van apparatuur. Door een nog niet al te groot budget werd dit veelal tweedehands gekocht. Op deze manier ook in contact gekomen met Hans. Een gemeenschappelijke hobby was de basis voor een vriendschap en regelmatig werd erover en weer wat gewisseld. In 2011 vertelde Hans dat hij de mogelijkheid om te starten. Op dat moment was Niels nog bezig met afronding van een opleiding. In de eerste jaren naast mijn andere baan Hans regelmatig geholpen waar dit mogelijk was. In 2016 is de keuze gemaakt om volledig de overstap te maken naar de hifi. Sinds het prille begin heeft streamen van muziek Niels zijn aandacht gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat zijn specialisme in dit gebied flink gegroeid en nog steeds de ontwikkelingen op de voet volg. Door de ervaring van Hans mijn kennis op andere gebieden van de hifi verbreed. Hedendaags probeert hij u het beste te adviseren in zowel analoge bronnen als de wereld van digitaal.

Referenties van klanten

Martin H
Lees verder
Mooi zaak heeft mooie exclusieve producten staan, verkopers zijn gastvrij en meedenkend, aanrader ga zo door mannen
Willem Berkhof
Lees verder
Dan maar de Afsluitdijk over op zoek naar een fijn klinkende luidspreker van monitor formaat, hier kreeg ik de tijd om kritisch Sonus Faber speakers te beluisteren, thuis rustig op een rijtje gezet en daarna de voorkeur in bestelling gegeven. Ook de match met verschillende versterkers werd goed toegelicht, nl wat dit doet in de zoektocht naar het ideale geluidsbeeld voor jouw smaak.
Niels Busz
Lees verder
Fijne audio-zaak waar ze goed met je meedenken ivm langere levertijd speakers.Goede communicatie met de medewerkers.Ontzettende mooie combinatie gehoord van Atoll streamer/versterker & Revel Performa 3 serie. Wordt binnenkort geleverd en zie er erg naar uit.Óók een hele mooie inruil prijs gekregen oude set.Kabels gaan we eerst uitproberen van het schotse Atlas.Kortom ben zeer tevreden over Hans audio!
Sherif Abdelkhalik
Lees verder
I don't have any experience with audio systems, and wanted to build affordable, yet high quality system to enjoy lossless music in my home. First, they helped me making good choices. Later, at home, it was hard for me to connect the devices together and get it to work. they invited me to their store, showed me how it works and offered great service overall. Elegant store, the way they treat customers is more elegant. Now as i am enjoying the music at my home. I highly recommend hansaudio.
Vorige
Volgende

Alle recensies zijn afkomstig van Google.

Contact Informatie

Adres:

Stationsweg 6-7
1621HZ, Hoorn

Telefoonnummer:

0229-756950

E-mailadres:

info@hansaudio.nl

Openingstijden Winkel:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: 10:00 uur – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag: Op afspraak

Privacybeleid

Bij Hans Audio hechten we veel waarde aan het vertrouwen en de zekerheid die u in ons stelt. Ons team van ervaren professionals zet zich in om de hoogste normen van deskundigheid en gezaghebbendheid in ons vakgebied te handhaven. Uw privacy en veiligheid zijn van het grootste belang, daarom houden we ons aan strikte gegevensbeschermingspraktijken. Om te begrijpen hoe we uw informatie beschermen en onze toewijding aan uitmuntendheid hoog houden, nodigen we u uit om ons gedetailleerde Privacybeleid te bekijken.

Over Ons - Hans Audio

Hans Audio ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Hoorn

Inhoudelijke bijdragen

We krijgen vaak verzoeken voor media-interviews, of er worden artikelen geschreven over onze winkel. Hierboven vindt u links naar enkele van deze. Voor meer informatie of als u een artikel over ons wilt schrijven, neem dan alstublieft Contact met Ons op.

Beveiligingsmaatregelen

Als Hans Audio maken wij gebruik van verschillende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen, bijvoorbeeld versleuteling en verificatietools om uw gegevens te beveiligen.

Binnen ons bedrijf worden uw gegevens bewaard achter beveiligde netwerken en zijn alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen met speciale toegangsrechten. Echter, geen enkele methode van verzending via het internet, of methode van elektronische opslag, is 100% veilig. Daarom kunnen we de absolute veiligheid hiervan niet garanderen.

Bedrijfscultuur en -waarden

Ons doel is sinds de start van ons bedrijf niet veranderd. Wij proberen een passende set samen te stellen in diverse prijsklasse. Wij kijken hierin graag mee met de klant hoe groot een ruimte is, welke bronnen er bijvoorbeeld dienen aangesloten te worden en bekijken de opties.

Voor het beste advies vragen wij de klant een luisterafspraak te maken. Zo hebben wij de tijd en ruimte om samen met de klant te komen tot een passende oplossing. In één van onze luisterruimtes stellen wij na het eerste contact een set samen en door samen te luisteren uiteindelijk te komen tot de beste set voor u. Veelal zien wij ook de vervanging van één van de componenten. Bij aanschaf van luidsprekers stellen wij deze samen met een set die vergelijkbaar is bij de klant en mocht de mogelijkheid er zijn kan de klant zijn eigen versterker en/of bron mee nemen voor het beste vergelijk.

Na de aanschaf van een set/apparaat bieden wij de mogelijkheid om deze thuis te installeren en samen met u de mogelijkheden door te nemen. Na alles doorgenomen te hebben vertrekken wij pas en laten u genieten van de set. Mocht er toch nog een vraag zijn dan staan wij uiteraard voor u klaar. Telefonisch, per email, in de winkel of locatie is geen enkel probleem.

Mocht er na verloop van tijd toch ergens een probleem ontstaan dan proberen wij dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Door jarenlang ervaring zijn wij in staat vele problemen snel op te los en mocht het toch complexer zijn dan is er regelmatig direct contact met de fabrikanten. Allemaal om ervoor te zorgen dat u zo kort mogelijk hinder ondervindt.

Wij begrijpen dat voor vele de aanschaf van nieuwe set of apparaat een feestje is. Ons doel om u hierin het beste advies te geven zodat u thuis optimaal kunt genieten.

Continue verbetering

Voor de toekomst voor ons bedrijf houden wij nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten. Wij bezoeken regelmatig beurzen en houden hiervoor de grote nieuwswebsites in de gaten. Zo reflecteren wij regelmatig of het huidige assortiment nog steeds voldoet aan de vraag van onze klanten en/of hier nieuwe aanvulling benodigd voor zijn. De ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld netwerkspelers/streamers is nog altijd een snel veranderde markt en die volgen wij op de voet.
Naast onze reflectie op ons assortiment is het belangrijk om ons online te verbeteren. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de website te verbeteren en zo de beste ervaring te bieden.

Mocht u tips voor ons hebben dan ontvangen wij deze uiteraard graag via email: info@hansaudio.nl

Laatste berichten

Wat is een draadloze luidspreker?

Wat is een draadloze luidspreker?

Tegenwoordig een product wat steeds meer gezien wordt in de audiomarkt is een draadloze luidspreker. In het volgende artikelen beantwoorden wij graag de vraag: Wat

Wat is Roon? Hoe werkt Roon?

Wat is Roon?

Wat is Roon? en hoe werkt? Een vraag die wij regelmatig in de winkel krijgen. In het volgende artikel proberen wij zo goed mogelijk deze

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.