Silent Angel

Informatie over Silent Angel

Silent Angel heeft de laatste jaren de markt op zijn kop gezet als het komt op gebied van netwerkspelers, switches en voedingen. Het bedrijf is volledig gespecialiseerd als het komt op het digitale domein. De producten zijn in de afgelopen jaren verder en verder ontwikkeld om u optimaal te laten genieten van uw eigen digitale collectie of streamingsdiensten.

De Silent Angel Bonn N8 Pro is upgrade van de veelal geprezen Bonn N8. De N8 Pro is standaard uitgerust met een aantal mooie upgrades en is eventueel uitbreidbaar met een externe voeding. De genoemde prijs is van de standaard Bonn N8 Pro. De Bonn N8 Clock Pro kost €2.399.

 1.199,00

De Silent Bremen B1 is een compacte, aantrekkelijke geprijsde netwerkspeler met DAC waarmee muziek van alle bekende streamingservices zoals Qobuz, Tidal, Spotify en Deezer kan worden afgespeeld.

 595,00

De Silent Bremen B1T is een compact, aantrekkelijk geprijsd streaming-transport waarmee muziek van alle bekende streamingservices zoals Qobuz, Tidal, Spotify en Deezer kan worden afgespeeld.

 475,00

De Silent Angel Forester F1 is de ideale upgrade voor de Silent Angel Bonn N8 of Munich M1 netwerkspeler/streamer. De voeding zorgt o.a. voor dat het geluidsbeeld nog zwarter wordt (geen ruis) en de details van de muziek nog verdere verfijning krijgen.

 469,00

De Silent Angel Forester F2 brengt u Silent Angel Rhein Z1, Silent Angel Bonn N8 PRO en Silent Angel Munich M1 tot leven. De muziek krijgt meer expressie, dynamiek en ruimte in het geluidsbeeld. De stilte in de muziek wordt nog donkerder weergegeven. Het resultaat is een totaal nieuwe beleving van uw (digitale) muziek.

 1.350,00

De Silent Angel Munich M1T is een transport netwerkspeler. De M1T beschikt niet over een dac, waarbij de Munich M1 dit wel doet. De M1T ondersteunt Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Internetradio, Amazon Music, Highresaudio of het streamen van eigen muziek via DLNA of externe harde schijf/USB-stick. De Silent Angel Munich M1Tt is uitermate geschikt voor iemand die al een DAC heeft. Het zij in de (voor)versterker of een losse DAC.

 999,00

De Silent Angel Munich MU is klankmatig een zeer fraaie netwerkspeler in een solide, minimalistische behuizing. Silent Angel heeft zich de afgelopen jaren al bewezen als een specialist op gebied van streaming. Een bedrijf wat zich als één van de eerste op gebied netwerkswitches en voedingen heeft toegelegd. De Silent Angel Munich MU is hierin de volgende stap. De MU is zowel te gebruiken met de eigen software van Silent Angel, VitOS orbiter, als mede met Roon. U kunt de Silent Angel namelijk gebruiken als zowel Roon Core als Endpoint. Via de eigen software van Silent Angel zijn streamingsdiensten als Tidal, Qobuz, Amazon, Highresaudio en Tunein te gebruiken.

 2.599,00

Vanaf:  1.799,00

Oorspronkelijke prijs was: € 2.799,00.Huidige prijs is: € 2.199,00.

Aanvullende informatie over Silent Angel

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.