Mark Levinson

Informatie over Mark Levinson

Begonnen in 1972 en vanaf dat moment altijd vooruitstrevend geweest. De producten van Mark Levinson behoeven eigenlijk geen uitleg. Mark Levinson staat garant voor zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit en weergave. Elk product wat uitgebracht is sinds 1972 heeft als doel de weergave over te brengen zonder te luisteren naar het component op zichzelf. Het doel van de hedendaagse serie is onveranderd. Nu met de huidige 5000 serie is een Mark Levinson een stuk toegankelijker geworden, maar behoudt het de klankkwaliteiten van zijn grotere broers uit de 500 serie.

Benieuwd naar de producten van Mark Levinson? Wij adviseren u graag in de winkel.

 7.190,00

 27.990,00

 11.990,00

 22.290,00

 27.990,00

 11.990,00

 27.990,00

 9.990,00

 11.490,00

 19.990,00

Aanvullende informatie over Mark Levinson

Introductie van de Mark Levinson 5000 serie

Waar Mark Levinson al jaren bekend staat om zijn 500 serie hebben ze een aantal jaar geleden besloten om te proberen een instapserie te maken, de 5000 serie.
Het idee achter deze serie is de klank van 500 serie te bewaren en te besparen op onderdelen die minder relatief zijn. Zo is de behuizing van de 5000 serie anders gemaakt dan 500 serie. Dit bespaart kosten in de behuizing zelf en verzending van de producten over de wereld.
De 5000 serie bestaat tegenwoordig al uit twee geïntegreerde versterkers no 5802 en no 5805. Voor de liefhebbers van losse voor- en eindversterker is er de no 5206 en no 5302. De mogelijkheid is tevens om een bron te nemen in de vorm van een (SA)CD/netwerkspeler, no 5101, of analoog in de vorm van een draaitafel, no 5105.
Toch een liefhebber van een goede hoofdtelefoon? Tegenwoordig is deze ook verkrijgbaar in de vorm van de no 5909.

Filosofie van Mark Levinson

De filosofie van Mark Levinson is misschien het belangrijkste aspect van het bedrijf. Waar vele bedrijven zich misschien altijd maar bezig houden met de hoogste dempingsfactor, laagste distortion/vervorming of grootste vermogen kijkt Mark Levinson hier anders tegen aan.

Het doel van het merk is om uw te laten genieten van muziek alsof de artiest bij uw in de woonkamer staat. De helderheid van een muziekinstrument of de emotie van de zanger of zangeres feilloos bloot gelegd. U gaat met een Mark Levinson nieuwe lagen in de muziek ontdekken die u misschien nog nooit eerder hebt gehoord. Dat is de ware essentie voor een bedrijf als Mark Levinson.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.