Eversolo

Eversolo Audio - Logo

Informatie over Eversolo

Eversolo Audio Technology Co, Ltd (Eversolo Audio) is een ontstaan uit Zidoo Technology . Als speler is Zidoo Technology al heel wat jaren actief op de decoder markt voor televisies. Eversolo is op de markt gebracht om dezelfde kwaliteit en expertise op de hifi markt te brengen. De producten van Eversolo zijn nu nog bestaande uit DAC, hoofdtelefoonversterker en netwerkspeler/streamer. In de aankomende jaren wordt deze markt uitgebreid met meerdere producten.

 799,00

De Eversolo DAC-Z8 is een compacte digitaal-naar-analoog-converter met een uitstekend ontwerp en dito prestaties. Daarbij is de prijskwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk wat de DAC-Z8 bereikbaar maakt voor veel muziekliefhebbers.

 699,00

De Eversolo DMP-A6 combineert een netwerkspeler, dac en eventuele NAS in één. U heeft de mogelijkheid om de Eversolo uit te breiden met interne opslag. Voor streamingsdiensten zijn er tal van mogelijkheden: Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Deezer en Apple Music. De bediening vindt plaats via een app of touchscreen scherm aan de voorzijde. De compacte behuizing in combinatie met vele mogelijkheden maken de Eversolo DMP-A6 een prettig product om muziek vanaf te streamen.  

 859,00

(3 klantbeoordelingen)
De Eversolo DMP-A6 Master Edition combineert een netwerkspeler, dac en eventuele NAS in één. U heeft de mogelijkheid om de Eversolo uit te breiden met interne opslag. Voor streamingsdiensten zijn er tal van mogelijkheden: Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Deezer en Apple Music. De bediening vindt plaats via een app of touchscreen scherm aan de voorzijde. De compacte behuizing in combinatie met vele mogelijkheden maken de Eversolo DMP-A6 Master Edition een prettig product om muziek vanaf te streamen.    

 1.299,00

De Eversolo DMP-A8 combineert een netwerkspeler, DAC en voorversterker in één apparaat. De A8 biedt voldoende ingangen: 6 x digitaal en 2 x analoog. Een diversiteit aan streamingsdiensten waaronder Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Deezer, internetradio en Apple Music. De bediening van dit apparaat is zowel te regelen via een app op telefoon of tablet als via het 15cm touchscreen aan de voorzijde. Kortom de Eversolo DMP-A8 kan worden omgeschreven als een compleet en veelzijdig apparaat.  

 1.980,00

(1 klantbeoordeling)

Aanvullende informatie over Eversolo

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.