QED Audio

Informatie over QED Audio

QED is een bekroonde Britse bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de audiowereld. In 1973 door Bob Abraham en Ian Vine opgericht QED Audio Products en veranderde de manier waarop mensen denken over hifi kabels. Tegen de tijd dat QED 79 strand luidsprekerkabel werd gelanceerd in 1978, werd het niet gezien als ‘gewoon een andere speakerkabel’ maar werd beschouwd als een serieuze onderdeel van de audio installatie, waardoor een fundamentele verandering in de manier waarop mensen denken over kabels.

QED biedt een grote diversiteit aan kabels en andere producten variërend voor de consument van installatie kabels, draadloze producten en schakelapparatuur om aan elke audio-visuele behoefte te voldoen.

Vanaf:  289,00

Oorspronkelijke prijs was: € 52,00.Huidige prijs is: € 40,00.

Vanaf:  50,00

Vanaf:  35,00

Vanaf:  31,50 Vanaf:  20,00

Vanaf:  25,00

Vanaf:  129,00

Vanaf:  219,00 Vanaf:  178,00

Vanaf:  139,00 Vanaf:  114,00

Vanaf:  189,00

Vanaf:  109,00

Vanaf:  109,00

Vanaf:  189,00

Vanaf:  219,00

Vanaf:  129,00 Vanaf:  109,00

Vanaf:  1.189,00

 9,00

Vanaf:  73,00

Vanaf:  127,00

 18,00

Vanaf:  159,00

Aanvullende informatie over QED Audio

Verschillende QED lijnen
De focus binnen het bedrijf ligt vooral op het produceren van relatief betaalbare kabels met een zeer hoogwaardige kwaliteit. De verschillende kabels worden verdeeld in de volgende series: Profile, Performance, Reference, Signature en Supremus. De series bestaan meestal uit een luidspreker kabel, interlink en verschillende digitale kabels zoals optisch, coaxiaal en HDMI.

De duurdere series van QED luidsprekerkabels wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Airloc. Deze techniek sluit de kabel lucht dicht af waar voorheen en nog vele concurrenten gebruik maken van soldering om de kabel en een plug aan elkaar te krijgen. Het nadeel van solderen is dat dit in de jaren verslechter waardoor de geluidskwaliteit verminderd. Binnen de Airloc technologie is deze verslechtering niet aanwezig. Het resultaat is dat de kabel na 10 of 20 jaar nog exact dezelfde kwaliteit heeft als de eerste keer uit de doos halen. Op deze manier kunt u altijd optimaal blijven genieten van uw kabel.

QED: best bekroonde kabel merk van de afgelopen 30 jaar
QED is Europa’s nummer één bekroonde kabel merk en heeft meer prestigieuze awards gewonnen van bijvoorbeeld What Hi-Fi en Sound & Vision. Er is anno 2020 geen ander kabel merk in de branche dat meer awards heeft gewonnen sinds 1981.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.