MOON

Informatie over MOON

Moon Audio is een merk dat al ruim 30 jaar bekend staat om zijn degelijkheid. Moon heet eigenlijk Simaudio, maar is al jaren bekend om zijn twee Moon modellijnen. In de jaren is er een indrukwekkende line‐up van mooi gebouwde, technisch innovatieve en vooral bijzonder goed klinkende producten opgebouwd. In de laatste lijnen is er bijvoorbeeld gekozen voor een dac met stream module, los loopwerk en versterker met verschillende modules. Het merk maakt het zo mogelijk om voor iedereen de perfecte combinatie te maken. Ontworpen en geproduceerd in Canada.

 650,00

 1.990,00

 2.590,00

Vanaf:  2.750,00

 3.790,00

 2.190,00

 4.200,00

Vanaf:  4.600,00

 6.290,00

 8.700,00

Vanaf:  4.090,00

 2.500,00

 7.890,00

 12.500,00

Oorspronkelijke prijs was: € 9.990,00.Huidige prijs is: € 6.900,00.

 13.500,00

Oorspronkelijke prijs was: € 15.500,00.Huidige prijs is: € 11.625,00.

 16.000,00

 18.500,00

 35.500,00

 25.000,00

 130.000,00

 28.500,00

 4.090,00

 2.390,00

 3.000,00

Aanvullende informatie over MOON

Geschiedenis van MOON

MOON opgericht als Sima Electronics in 1980. Wat begonnnen is als een bedrijf voor elektronica voor de professionele markt is al relatief snel veranderd naar de hifi-/audiowereld.
In de jaren ’90 werd de Celeste-serie geïntroduceerd en werd het bedrijf gereorganiseerd tot Simaudio Ltd. De originele “Renaissance” schakeling voor versterking werd voor het eerst geïmplementeerd in deze tijd. Deze beroemde producten met ovale voorkant werden onmiddellijk herkenbaar door het uiterlijk als de klank van Simaudio. Stereophile Magazine gaf de W-4070 eindversterker een benchmark review voor zijn prijs van minder dan $1.500, noemde het “een opmerkelijke prestatie voor elke prijs” en kende het een plaats toe in hun begeerde “Recommended Components”.

Na jaren van onderzoek, lanceerde Simaudio haar referentie serie van hifi apparatuur, de naam van deze serie MOON. Deze serie maakte gebruik van vele nieuwe in huis ontwikkelde technologieën en voortbouwend op de immens succesvolle Celeste producten. Het gevolg was dat de MOON serie zijn bekend vergaarde onder vele liefhebbers en Simaudio direct werd beschouwd als een highend specialist in de hifiwereld.

In de jaren erna heeft de MOON de ontwikkeling van producten door gezet met o.a. homecinema en mono eindversterkers zoals de ROCK.

MOON hedendaags

Na het 25 jarig en 30 jarig jubileum ontwikkelde MOON een top serie in de vorm van de Evolution lijn. Deze bestond o.a. uit geïntegreerde versterkers, voor- eindversterkers en cd-spelers.
Hedendaags bestaan de Neo en Evolution lijn als benaming niet meer. De nummers in de vorm van 240 tot 888 geven aan in welke serie het product zich presteert qua kwaliteit.

Streaming

Simaudio had al vrij snel door dat het streamen van muziek ook een nieuwe vorm van afspelen in de audiowereld zou worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat zijn rond 2010 begonnen zijn met de ontwikkeling van het eigen MiND streaming platform. Dit wordt net als alle producten van MOON volledig in eigen huis ontwikkeld. Het MiND platform heeft in de jaren al verschillende updates gehad met o.a. Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz en internetradio.
MOON blijft ontwikkeling op het gebied van netwerkspelers volgen om zo aan de wens van de klant te blijven voldoen.

Ontwerp en garantie

Sinds het begin van Sima naar Simaudio worden de producten van MOON volledig in eigen huis ontwikkeld. Het ontwerpen van de producten toch assembleren gebeurd in dezelfde fabriek. Dit zorgt ervoor dat ontwerpers en assemblage personeel dicht bij elkaar zit en op de juiste manier kunnen communiceren op eventuele fouten.

MOON heeft hierdoor zoveel vertrouwen in zijn eigen producten dat zij 10 jaar garantie bieden op elektronica (uitzondering van draaiende o.a. zoals in cd-spelers).

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.