Audio Analogue

Informatie over Audio Analogue

Audio Analogue werd geboren in het prachtige deel van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995. De synergie tussen experts van high fidelity, elektronische ingenieurs gespecialiseerd in verschillende gebieden van elektronisch ontwerp en verkoopmanagers met jarenlange ervaring in verschillende sectoren, kon alleen de de basis van wat vandaag Audio Analogue is: een bedrijf, maar vooral een van de meest gerenommeerde merken in Italië en de rest van de wereld om de smaakpapillen van de meest veeleisende audiofielen tevreden te stellen.

De Audio Analogue AA Cento is geïntegreerde versterker met 4 analoge RCA ingangen (1 phono mm/mc ingang), 1 XLR ingang en een hoofdtelefoon uitgang. Het inruilen van uw apparatuur is eventueel mogelijk op de Audio Analogue geïntegreerde versterker. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 4.550,00

De Audio Analogue AA Phono is ideal voor elk MM als MC element. De AAphono is ideal instelbaar (zelfs tijdens het spelen) voor elk element. Verkrijgbaar in twee kleuren. Het inruilen van uw apparatuur is eventueel mogelijk op de Audio Analogue phono versterker. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 2.150,00

De Audio Analogue AA Puccini Anniversary is een analoge versterker met 4 RCA ingangen en 1 XLR ingang. De Puccini Anniversary is voorzien van prachtige afstandsbediening en Airtech bekabeling aan de binnenzijde. Het inruilen van uw apparatuur is eventueel mogelijk op de Audio Analogue geïntegreerde versterker. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 5.500,00

(1 klantbeoordeling)
De Audio Analogue AAdac is zowel te gebruiken als standalone DAC, voorversterker en/of hoofdtelefoonversterker. De AAdac beschikt over 5 digitale ingangen, bluetooth (optie)  en XLR of RCA uitgangen.

 4.750,00

De Audio Analogue AAdrive is een los cd-transport en ideaal te combineren met een DAC, bijvoorbeeld de Audio Analogue AAdac. Het inruilen van uw apparatuur is eventueel mogelijk op de Audio Analogue cd-transport. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 2.450,00

(1 klantbeoordeling)
Audio Analogue is een geïntegreerde versterker die zowel in klasse A als klasse AB te gebruiken is. Het inruilen van uw apparatuur is eventueel mogelijk op de Audio Analogue geïntegreerde versterker. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 22.500,00

De Audio Analogue Bellini en Donizetti Anniversary voor- en eindversterker bieden een uitzonderlijk verfijnde en muzikale weergave. Beide zijn, zoals wij gewend zijn Audio Analogue, op zeer hoog niveau afgewerkt. Beide hebben ook zero feedback, volledig uitgebalanceerde schakelingen en uitzonderlijke high-end componenten.

 20.250,00

De Audio Analogue Maestro Anniversary is een prachtige geïntegreerde versterker met 3 analoge RCA ingangen en 2 XLR ingangen. De versterker is volledig mono opgebouwd en kan zelfs zeer moeilijke luidsprekers goed aansturen. Het inruilen van uw apparatuur is eventueel mogelijk op de Audio Analogue geïntegreerde versterker. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 9.950,00

(1 klantbeoordeling)

Aanvullende informatie over Audio Analogue

De apparatuur kenmerkt door bijzondere namen o.a.: Puccini, Maestro, Bellini & Donizetti. Vele van deze namen gaan al lang mee bij het merk en hebben hun sporen dan ook al lang verdient. Tegenwoordig is de samenwerking gemaakt met Airtech bekabeling. De huidige lijnen vanaf de Puccini zijn dan aan de binnenzijde dan ook voorzien van Airtech bekabeling. Naast de binnenkant levert Audio Analogue bij deze producten ook een prachtig netsnoer van Airtech. Dus niet het standaard netsnoer wat je bij elk product krijgt, maar een hoogwaardig powercord. Dit om het allerbeste uit de producten van Audio Analogue te halen. Het is volgens het bedrijf namelijk zonde om met slechte stroom te beginnen op zo’n prachtig product.

De producten worden met de hand gemaakt in Italië. Ze worden met hart en ziel gemaakt door zeer bekwame ambachtslieden en met de beste apparatuur om uw een prachtig eindproduct te leveren. Na het assembleren van wordt er grondig getest met eersteklas apparatuur, maar ook met luistertests, waarbij het altijd spannend is om iets te hebben gemaakt dat emoties kan geven door naar favoriete muziek te luisteren. Eindproduct is misschien dus niet het juiste woord, want u koopt een product wat met liefde wordt gemaakt en gekoesterd. De producten hebben naast een prachtige inhoudelijke opbouw ook een prachtige buitenzijde die overal bij past.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.