Tellurium Q

Tellurium Q

Informatie over Tellurium Q

De heren achter het Engelse Tellurium Q kennen hun achtergrond achter de industriële chemie. Met deze kennis is Tellurium Q ontwikkeld. Een voorkennis over materiaal van de kabel en pluggen hebben ervoor gezorgd dat Tellurium Q zich de laatste heeft gevestigd als een belangrijke speler in wereld van audiokabels.

De Tellurium Q Black Diamond Digital RCA kan worden omschreven als verfijnd, vloeiende weergave met geen enkele vorm van scherpte. Tellurium Q levert met Black serie een kabel die de essentie van muziek als basis neemt. Het doel van de kabel is om uw installatie aan te zetten en te gaan genieten van de emotie die uw set te weeg brengt. De Tellurium Q Black Diamond Digital RCA wordt standaard geleverd 1 meter. De RCA is tegen meerprijs te verlengen met elke keer 0.5 meter. Eventueel ook verkrijgbaar met een BNC plug.

 1.199,00

De jumpers worden standaard geleverd met banaan aan 1 zijde en spade aan de andere zijde. Ze zijn optioneel banaan/banaan of spade/spade te verkrijgen. De lengte van de jumpers is 30 cm.

 599,00

De Tellurium Q Black Diamond luidsprekerkabel wordt standaard geleverd in 2 x 2 meter, 2 x 2.5 meter of 2 x 3 meter. Andere lengtes zijn uiteraard verkrijgbaar. De kabel is af te monteren met banaan en/of spade pluggen.

Vanaf:  3.500,00

De Tellurium Q Black Diamond RCA kan worden omschreven als verfijnd, vloeiende weergave met geen enkele vorm van scherpte. Tellurium Q levert met Black serie een kabel die de essentie van muziek als basis neemt. Het doel van de kabel is om uw installatie aan te zetten en te gaan genieten van de emotie die uw set te weeg brengt. De Tellurium Q Black Diamond RCA wordt standaard geleverd 1 meter. De RCA is tegen meerprijs te verlengen met elke keer 0.5 meter.

 1.565,00

De Tellurium Q Black Diamond XLR kan worden omschreven als verfijnd, vloeiende weergave met geen enkele vorm van scherpte. Tellurium Q levert met Black Diamond serie een kabel die de essentie van muziek als basis neemt. Het doel van de kabel is om uw installatie aan te zetten en te gaan genieten van de emotie die uw set te weeg brengt. De Tellurium Q Black Diamond XLR wordt standaard geleverd 1 meter. De XLR is tegen meerprijs te verlengen met elke keer 0.5 meter.

 1.799,00

De Tellurium Q Black II Digital RCA is een high-end kabel voor coaxiale SPDIF-connecties met RCA of BNC-connectoren.

 499,00

De Tellurium Q Black II DIN is ontwikkeld voor muziekliefhebbers met apparatuur van Naim, die DIN-connecties prefereert.

 475,00

De Tellurium Q Black II jumpers vormen een high-end overbrugging als er geen gebruik wordt gemaakt van bi-wiring van luidsprekers.

 140,00

De Tellurium Q Black II luidsprekerkabel is de upgrade van de Black luidsprekerkabel en levert een voller, dieper en rijker geluid dan z’n voorganger.

Vanaf:  310,00

De Tellurium Q Black II Phono is een high-end RCA interconnect met aarding voor gebruik met een platenspeler.

 355,00

De Tellurium Q Black II RCA is voor muziek- en hifi-liefhebbers die streven naar een overtuigende muzikale kwaliteit van interlinks.

Vanaf:  375,00

De Tellurium Q Black II USB is een high-end kabel voor datastromen.

 425,00

Met de Tellurium Q Black II XLR biedt de Britse kabelfabrikant een high-end gebalanceerde interlink.

Vanaf:  499,00

De Blue II Digital RCA is het instapmodel van Tellurium Q’s digitale interconnect-reeks voor gebruik met S/PDIF op 75 ohm bekabeling.

 299,00

De Tellurium Q Blue II luidsprekerkabel is een product met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat leverde een flink aantal onderscheidingen op van de vakpers.

 86,00

De Tellurium Q Blue II luidsprekerkabel is een product met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat leverde een flink aantal onderscheidingen op van de vakpers.

Vanaf:  140,00

De Tellurium Q Blue II is het eerste model RCA interlink van Tellurium Q. De kabel kenmerkt zich door een perfecte prijs-/kwaliteitsverhouding.

Vanaf:  255,00

De Tellurium Q Blue II XLR is het instapmodel voor gebalanceerde connecties.

Vanaf:  337,50

Tellurium Q Silver II jumpers zijn de logische partner van de Silver II luidsprekerkabel en bieden een uitzonderlijke top-end extensie tot onderaan met fijn gedetailleerde, gescheiden basnoten.

 155,00

De Tellurium Q Silver II luidsprekerkabel biedt een uitzonderlijke top-end extensie en fraai detail in de lage tonen. De Silver II-serie bestaat uit een bekabeling voor analoge en digitale connecties en is ontworpen voor liefhebbers van neutraliteit, detail en extensie maar die elke hardheid wil vermijden.

Vanaf:  560,00

De Tellurium Q Silver USB biedt een uitzonderlijke top-end extensie en fraai detail in de lage tonen. De Silver II-serie bestaat uit een bekabeling voor analoge en digitale connecties en is ontworpen voor liefhebbers van neutraliteit, detail en extensie maar die elke hardheid wil vermijden. De Tellurium Silver Q USB is standaard in 1 meter lengte verkrijgbaar. Optioneel ook in andere lengtes verkrijgbaar, per 0.5 meter.

 545,00

De Tellurium Q Ultra Silver II Digital RCA is de opvolger van Ultra Silver Digital RCA serie. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld.

 975,00

De Tellurium Q Ultra Silver II Digital XLR is de opvolger van Ultra Silver Digital XLR serie. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld.

 1.195,00

De Tellurium Q Ultra Silver II jumpers zijn de ideale aanvulling voor de Tellurium Q Ultra II luidsprekerkabel. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld. De Tellurium Q Ultra Silver II jumpers hebben een lengte van 30 cm. De jumpers zijn standaard afgemonteerd met spade aan de één zijde en banaan aan de andere zijde. Andere configuraties zijn mogelijk.

 485,00

De Tellurium Q Ultra Silver II luidsprekerkabel is de opvolger van eerste Ultra Silver serie. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld. De vernoemde prijs is voor een 2 meter uitvoering. Neem graag contact met ons op voor andere lengtes en prijsstellingen.

Vanaf:  2.900,00

De Tellurium Q Ultra Silver II Phono is de ideale upgrade voor uw draaitafel. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar is aan de oude serie biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld. De Tellurium Q Ultra Silver II Phono is standaard in 1 meter verkrijgbaar. Deze is, tegen meerprijs, elke 0.5 meter te verlengen.

 1.125,00

De Tellurium Q Ultra Silver II RCA is de opvolger van Ultra Silver RCA serie. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld.

 1.135,00

De Tellurium Q Ultra Silver II USB is de opvolger van Ultra Silver USB serie. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld. De Tellurium Q Ultra Silver II USB is standaard in 1 meter verkrijgbaar. Deze is, tegen meerprijs, elke 0.5 meter te verlengen.

 749,00

De Tellurium Q Ultra Silver II XLR is de opvolger van eerste serie Ultra Silver XLR. Ondanks dat de naam bijna vergelijkbaar biedt de nieuwe serie nog meer finesse, gelaagdheid en beeldvoering dan de oudere serie. Het resultaat is een schoon weergave, makkelijker plaatsing en breder geluidsbeeld.

 1.350,00

Aanvullende informatie over Tellurium Q

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.