GoldenEar oprichters en hun engineering team hebben letterlijk honderden jaren van gecombineerde ervaring en hebben vaak geholpen bij het creëren of bijgedragen van veel ‘s werelds best klinkende en best verkochte luidsprekers. Ze zijn weer bij elkaar samengevoegd om opnieuw een prachtige luidsprekers te maken. Dit is het begin geweest van het merk GoldenEar Technology. De naam staat voor gouden oor en dat komt voort uit het uitzonderlijk(jaren lang) goed luisteren naar luidsprekers.

Het team maakt gebruik van al hun gecombineerde ervaring om meer sonische superioriteit te leveren, met de prestaties die vaak ongeëvenaard zijn in luidsprekers van deze klasse. De meeste concurrenten verkopen deze luidsprekers voor drie, vier of vijf keer zo veel.Belangrijker, het geluid van alle GoldenEar luidsprekers is consistent, ongeacht de prijs. Waarom? Ze streven ernaar om dezelfde doelen te stellen voor elke luidspreker die ze creëren, of het nu de goedkoopste of de duurste is. Ze weten dat als u minder uit gaat geven u niet genoegen wilt nemen met een kwalitatieve slechte luidspreker.

De techniek van de luidsprekers is voor het overgrote merendeel een combinatie van actief en passief. De vloerstaanders hebben een actief laag en zijn voorzien van een passief midden en hoog. Het voordeel van een actief laag is dat dit per luidspreker bij te draaien is. Staat de luidspreker iets in de hoek? Geen enkel probleem. Dan draait u het laag van deze luidspreker iets terug ten opzichte van de andere luidspreker. Zo heeft u toch een evenwichtig laag zonder gebonk uit één hoek.

Aan elke luidspreker wordt dan ook dezelfde zorg, expertise en ervaring gegeven die normaal gesproken alleen is voorbehouden aan de duurste high-end luidsprekers bij de meeste bedrijven. Niet bij dit merk, elke luidspreker krijgt dezelfde behandeling. Dus of u nu het topmodel koopt of liever voor de monitor gaat? Op alle luidsprekers is niets bespaard op geluid. Zo kunt u genieten van het beste resultaat.