GoldenEar

Informatie over GoldenEar

GoldenEar oprichters en hun engineering team hebben letterlijk honderden jaren van gecombineerde ervaring en hebben vaak geholpen bij het creëren of bijgedragen van veel ‘s werelds best klinkende en best verkochte luidsprekers. Ze zijn weer bij elkaar samengevoegd om opnieuw een prachtige luidsprekers te maken. Dit is het begin geweest van het merk GoldenEar Technology. De naam staat voor gouden oor en dat komt voort uit het uitzonderlijk(jaren lang) goed luisteren naar luidsprekers.

Prijs per paar.

 1.999,00

Setprijs.

Vanaf:  6.999,00

Zolang de voorraad sterkt tijdelijk in prijs verlaagd.

Oorspronkelijke prijs was: € 8.999,00.Huidige prijs is: € 4.999,00.

Momenteel uit voorraad leverbaar!

Oorspronkelijke prijs was: € 12.999,00.Huidige prijs is: € 6.999,00.

Aanvullende informatie over GoldenEar

Het team maakt gebruik van al hun gecombineerde ervaring om meer sonische superioriteit te leveren, met de prestaties die vaak ongeëvenaard zijn in luidsprekers van deze klasse. De meeste concurrenten verkopen deze luidsprekers voor drie, vier of vijf keer zo veel.Belangrijker, het geluid van alle GoldenEar luidsprekers is consistent, ongeacht de prijs. Waarom? Ze streven ernaar om dezelfde doelen te stellen voor elke luidspreker die ze creëren, of het nu de goedkoopste of de duurste is. Ze weten dat als u minder uit gaat geven u niet genoegen wilt nemen met een kwalitatieve slechte luidspreker.

De techniek van de luidsprekers is voor het overgrote merendeel een combinatie van actief en passief. De vloerstaanders hebben een actief laag en zijn voorzien van een passief midden en hoog. Het voordeel van een actief laag is dat dit per luidspreker bij te draaien is. Staat de luidspreker iets in de hoek? Geen enkel probleem. Dan draait u het laag van deze luidspreker iets terug ten opzichte van de andere luidspreker. Zo heeft u toch een evenwichtig laag zonder gebonk uit één hoek.

Aan elke luidspreker wordt dan ook dezelfde zorg, expertise en ervaring gegeven die normaal gesproken alleen is voorbehouden aan de duurste high-end luidsprekers bij de meeste bedrijven. Niet bij dit merk, elke luidspreker krijgt dezelfde behandeling. Dus of u nu het topmodel koopt of liever voor de monitor gaat? Op alle luidsprekers is niets bespaard op geluid. Zo kunt u genieten van het beste resultaat.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.