IsoAcoustics

IsoAcoustics Audio Isolation

Informatie over IsoAcoustics

IsoAcoustics: Award winning audio isolation products

De afgelopen jaren heeft IsoAcoustics zich ontwikkeld tot de specialist in het ontkoppelen van uw luidsprekers en componenten.
IsoAcoustics heeft hierdoor verschillende lijnen ontwikkeld in de vorm van Gaia en Orea series.

De IsoAcoustics Gaia I zijn de ideale ontkoppeling voor uw luidsprekers. Op deze manier worden negatieve invloeden van de vloer geëlimineerd en kunt u optimaal genieten van uw luidsprekers. De Gaia’s worden per 4 verkocht. De genoemde prijs is dan ook voor een set van 4 voeten (2 sets benodigd voor 1 paar luidsprekers).

 589,00

De IsoAcoustics Gaia II zijn de ideale ontkoppeling voor uw luidsprekers. Op deze manier worden negatieve invloeden van de vloer geëlimineerd en kunt u optimaal genieten van uw luidsprekers. De Gaia’s worden per 4 verkocht. De genoemde prijs is dan ook voor een set van 4 voeten (2 sets benodigd voor 1 paar luidsprekers).

 339,00

De IsoAcoustics Gaia III zijn de ideale ontkoppeling voor uw luidsprekers. Op deze manier worden negatieve invloeden van de vloer geëlimineerd en kunt u optimaal genieten van uw luidsprekers. De Gaia’s worden per 4 verkocht. De genoemde prijs is dan ook voor een set van 4 voeten (2 sets benodigd voor 1 paar luidsprekers).

 239,00

De IsoAcoustics OREA Bordeaux is de ideale ontkoppeling/isolatie voor uw apparatuur of luidsprekers. Het resultaat is meer verfijning en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluidsbeeld ontstaat. De vermelde prijs voor de IsoAcoustics OREA Bordeaux is per stuk, advies voor 1 component is 4 stuks.

 99,00

De IsoAcoustics OREA Bronze is de ideale ontkoppeling/isolatie voor uw apparatuur of luidsprekers. Het resultaat is een meer verfijning en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluid ontstaat. De vermelde prijs voor de IsoAcoustics OREA Bronze is per stuk, advies voor 1 component is 4 stuks.

 62,00

De IsoAcoustics OREA Graphite is de ideale ontkoppeling/isolatie voor uw apparatuur of luidsprekers. Het resultaat is een meer verfijning en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluid ontstaat. De vermelde prijs voor de IsoAcoustics OREA Graphite is per stuk, advies voor 1 component is 4 stuks.

 55,00

De IsoAcoustics OREA Indigo is de ideale ontkoppeling/isolatie voor uw apparatuur of luidsprekers. Het resultaat is een meer verfijning en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluid ontstaat. De vermelde prijs voor de IsoAcoustics OREA Indigo is per stuk, advies voor 1 component is 4 stuks.

 79,00

De IsoAcoustis zaZen I is de ideale upgrade voor uw draaitafel. De zaZen I kan heeft de gepatenteerde IsoAcoustics voetjes onder het plateau en is geschikt voor draaitafels tot maximaal 11.3 kg (maximale belastbaarheid van de plint).

 219,00

De IsoAcoustis zaZen I is de ideale upgrade voor uw draaitafel of apparatuur. De zaZen II kan heeft de gepatenteerde IsoAcoustics voetjes onder het plateau en is geschikt voor draaitafels tot maximaal 18.1 kg (maximale belastbaarheid van de plint).

 249,00

Aanvullende informatie over IsoAcoustics

Geschiedenis IsoAcoustics

IsoAcoustics Inc. produceert en distribueert isolatieproducten in de audio-industrie sinds januari 2012. IsoAcoustics baseert zijn technologie op jaren ervaring in het ontwerpen en bouwen van radio-en televisiestudio’s in Canada.

De drijvende kracht achter IsoAcoustics is Dave Morrison. Dave is bijna 20 jaar nauw betrokken geweest bij het plannen en bouwen van radio- en televisiestudio’s bij de Canadian Broadcasting Corporation. Dave Morrison maakte deel uit van het ontwerpteam dat geconfronteerd werd met de uitdagingen van het bouwen van ‘s werelds grootste multimediacentrum in Toronto: meer dan 1,72 miljoen vierkante meter, met opnamestudio’s voor drama, muziek en kamerensembles, speciale effecten, radio- en televisieshows.

Kennis resulteert in IsoAcoustics

Het team van IsoAcoustics heeft door de ervaring van de Canadase studio’s een aantal eigen ontwikkelde gepatenteerde ontwerpen. Deze zijn toegepast in de producten van IsoAcoustics voor de professionele audio- en thuisprojectstudio, de HiFi- en consumentenmarkt.
De distributie van IsoAcoustics is gestructureerd met aparte kanalen voor Pro Audio en Home Audio, met productontwikkeling binnen deze kanalen. In een relatief korte periode van 10 jaar is IsoAcoustics snel gegroeid en verkoopt nu in meer dan 60 landen.

Werking van de Audio Isolation producten

IsoAcoustics producten zorgen voor een superieure akoestische isolatie en verbeteren de helderheid van het geluid van alle vloerstaanders en monitoren luidsprekers.
De Orea dempers zorgen voor betere ontkoppeling van uw apparatuur. Wat er voor zorgt dat er minder resonanties van buitenaf uw apparaat beïnvloeden.

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.