Atlas Cables

Informatie over Atlas Cables

Atlas Cables is misschien voor sommige een onbekend merk op het gebied van kabels, maar wie de laatste jaren de Hifi wereld een beetje heeft gevolgd zal Atlas geen onbekende zijn. Dit schotse merk bouwt fantastische kabels.

Vanaf:  120,00

Vanaf:  76,00

Vanaf:  133,00 Vanaf:  127,00

Vanaf:  179,00

Vanaf:  451,00

Vanaf:  55,00

Vanaf:  59,90

 499,00

Vanaf:  420,00

Vanaf:  225,00

Vanaf:  1.016,00

Vanaf:  179,00

Vanaf:  125,00

Vanaf:  236,00

Vanaf:  246,00

Vanaf:  998,00

Oorspronkelijke prijs was: € 389,00.Huidige prijs is: € 249,00.

 199,00

Vanaf:  495,00

Vanaf:  1.430,00

Vanaf:  1.730,00

Aanvullende informatie over Atlas Cables

De kabels kenmerken zich door neutraliteit en zijn voor elke set een upgrade. Waar de meeste kabelfabrikanten kiezen om kabels te solderen heeft Atlas voor een andere aanpak gekozen. De pluggen worden luchtdicht geknepen op de kabel. Wat het voordeel hiervan is dat elke kabel 100% is. Bij soldering kan de plug bijvoorbeeld niet goed op de kabel zitten en dit is niet alleen te horen, maar vooral voor u later nadelig. Als u later eens een ander component gaat gebruiken en de kabel wil los halen kan het gebeuren dat de plug breekt. Dit zal u nooit bij Atlas overkomen.

De afgelopen jaren zijn de Atlas kabels dan ook vaak in de prijzen gevallen. Het instapmodel(Atlas Element Integra) heeft bijvoorbeeld al 3 jaar(2012, 2013 & 2014) achtereenvolgend de What Hifi Best Analogue Interconnect van het jaar gewonnen.
De Asimi Interconnect won Product of the Year award van Hifi Plus magazine. Zo kunnen we nog even doorgaan met welke prijzen Atlas wel niet gewonnen heeft.

Het mooiste van Atlas is ook dat er voor iedereen een betaalbare kabel verkrijgbaar is. Atlas heeft verschillende series: Element, Equator, Hyper, Ascent, Mavros & Asimi. Op die manier kunt u zelf de keuze maken voor de juiste kabel in uw set.
Kom eens langs in de winkel of bestel ze gemakkelijk via onze webwinkel.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.