In vergelijking met sommige andere merken houdt Accuphase al jaren vast aan zijn filosofie wat betreft betrouwbaarheid, compromisloos ontwerpen in combinatie met een tijdloos en vertrouwd design. Dit alles resultaat voor een zeer hoogwaardige weergave en zal nooit de beperkende factor zijn in uw audio set.

Accuphase is een product uit het land van de rijzende zon, Japan. Begonnen onder de naam Kensonic en is al sinds 1972 een begrip in audioland en in het bijzonder het hogere segment. Dit wil niet zeggen dat het merk onbetaalbaar is, want een versterker van dit merk wordt voor het leven gekocht. Het is niet voor niets dat van de eerste modellen van dit merk tot op de dag genoten wordt. Het ontwerp zorgt ervoor dat zelfs een versterker van 30 jaar nog steeds werkt en mocht er iets gebeuren dat het goed te repareren is.

Stijlvol, elegant en robuust uitgevoerd met een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en geluidsweergave. In tegenstelling tot de ups en downs in het land van herkomst is dit merk steeds een constant product gebleven.
Voor de ware muziekliefhebbers versterkers met klasse A schakeling en anders de keuze voor een klasse AB schakeling.

Ondanks het lange bestaan gaat het merk met zijn tijd mee. Het inbouwen van losse phono en DAC modules voor verschillende geïntegreerde versterkers als zowel voorversterkers is mogelijk. Het voordeel hiervan is dat deze modules tevens verschillende oudere modellen ondersteunen en oudere DAC en phono modules tevens gebruikt kunnen worden in nieuwe producten. De cd-spelers hebben naast het loopwerk ook een aantal digitale ingangen. Op deze manier is het gebruiken van de hoogwaardige DA-converter ook mogelijk voor andere apparaten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een netwerkspeler of mocht u set bij de TV staan om het geluid op deze manier van de tv om te zetten.

Met trots leveren wij dan ook de componenten van Accuphase.