Estelon

Informatie over Estelon

Estelon is opgericht door Alfred die al meer dan 25 jaar luidsprekers voor andere bedrijven ontworpen en vele jaren lang onderzoek gedaan naar mogelijkheden om zijn ambitie te verwezenlijken. Hij zocht altijd naar perfectie en overwon uitdagingen: hij groeide op in het Sovjettijdperk en omdat de middelen in die tijd beperkt waren, ontmantelde hij radio’s om ze opnieuw te bouwen en te verbeteren.

 17.500,00

 39.900,00

Oorspronkelijke prijs was: € 20.900,00.Huidige prijs is: € 12.500,00.

 23.900,00

Aanvullende informatie over Estelon

Hij ging naar de universiteit en studeerde elektro-akoestiek in Sint-Petersburg. Deze ervaringen stelden Alfred in staat om technologieën te ontwikkelen en materialen te vinden waarmee unieke en innovatieve producten kunnen worden gemaakt. Deze werden gecombineerd met inspiratie uit de natuur – met name uit het weelderige en uitgestrekte boslandschappen van Estland -om de perfecte balans te creëren
tussen techniek en design.

Het resultaat is Estelon, één van ‘s werelds meest luxueuze luidsprekermerken. Het combineert esthetische en akoestische uitmuntendheid door het samengaan van ingenieuze creativiteit en geavanceerde wetenschap. Elke beslissing – van engineeringtechnieken tot welke materialen en componenten er worden gebruikt in het productieproces – wordt gemaakt met de perfecte harmonie van de luidsprekers als geheel in gedachten.

Estelon luidsprekers zijn gebouwd met de hoogste precisie, rekening houdend met elk klein detail. Tientallen jaren van kennis en ervaring stelt deze fabrikant in staat om luidsprekers te produceren met een echt rijk natuurlijk geluid – het creëren van een onvoorstelbare muzikale ervaring.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.