SkyAnalog

Skyanalog - Element voor de liefhebber

Informatie over SkyAnalog

Oprichter van SkyAnalog, Jack Leung, was op jonge leeftijd al gefascineerd door elektronica en dan vooral audioapparatuur. In zijn jeugd begon hij met verzamelen van onderdelen om daarvan nieuwe apparatuur te bouwen. Na zijn South China University of Technology is Jack eerst begonnen als telecomingenieur. Vervolgens om na 7 jaar zijn droom te starten. Het opbouwen van een hifi bedrijf. Eerst met buizenversterkers en later de focus op analoog. Het bouwen van de mooiste elementen voor draaitafels. Tot op de dag vandaag zijn er al meer dan 50.000 elementen in omloop van SkyAnalog.

De SkyAnalog G-1 is een element uit de MC-reeks van een opvallende nieuw merk in de draaitafelwereld.

 1.099,00

De SkyAnalog G-2 is een element uit de MC-reeks van een opvallende nieuw merk in de draaitafelwereld.

 1.599,00

De SkyAnalog G-3 is met topelement uit de MC-reeks van een opvallend nieuw merk in de draaitafelwereld. Naast de stereoversie is er ook G-3 mono.

 2.099,00

De SkyAnalog P-1 is een aantrekkelijk geprijst MC-element van een merk dat vooral in een hoger segment actief is.

 549,00

Het SkyAnalog P-2 element is een audiofiele upgrade ten opzichte van al uitstekende klinkende P-1. Met iets minder wikkelingen in de spoel van het element reageert het sneller op het geluidspoor op het vinyl.

 849,00

Het Skyanalog Reference model behoort tot de absolute pick-up topklasse.

 2.999,00

Aanvullende informatie over SkyAnalog

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.