Sbooster

Informatie over Sbooster

Verbeteren van beeld en geluid; u nog meer laten genieten van uw audio- en videoproducten. Dat is waar Sbooster voor gaat. Het Nederlandse bedrijf Sbooster ontwikkelt en produceert stroomvoedingsproducten om audio- en videoapparaten op hun best te laten presteren.

Upgrade – of simpelweg vervang – de standaard meegeleverde externe voeding van uw audio- of videoapparaat door een van de producten van Sbooster en u geniet nog méér van uw favoriete film en/of muziek!

Aanvullende informatie over Sbooster

Sbooster zorgt voor schone stroom en perfecte voeding. En dat is hoorbaar! De producten zorgen ervoor dat schone stroom naar het audio en/of videoapparaat gaat waarop de Sbooster is aangesloten. Daarnaast vervuilt u met een Sbooster het (lokale) lichtnet niet en krijgt u dus geen negatieve invloed op andere apparaten in de keten. Gemiddelde schakelende voedingen hebben die vervelende eigenschap wel, en dat hoort u. Daarnaast gaat het apparaat die op de voeding is aangesloten, naar zijn beste kunnen presteren. Door al deze facetten neemt de kwaliteit van het geluid en/of beeld toe. Dus méér om van te genieten.

Sbooster biedt audiofiele upgrades voor diverse producten. Denk hierbij aan netwerkproducten zoals modems, routers en switches, audio- en videostreamers, platenspelers, settopboxen, DAC’s, DSP’s, USB/SPDIF Clocks, phono voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, draadloze audiozenders en zelfs sommige elektrostatische/ actieve luidsprekers. Overal waarvoor een standaard DC adapter wordt gebruikt, is een verbetering in de toevoer en afscherming van de stroomtoevoer mogelijk.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.