Verbeteren van beeld en geluid; u nog meer laten genieten van uw audio- en videoproducten. Dat is waar Sbooster voor gaat. Het Nederlandse bedrijf Sbooster ontwikkelt en produceert stroomvoedingsproducten om audio- en videoapparaten op hun best te laten presteren.

Upgrade – of simpelweg vervang – de standaard meegeleverde externe voeding van uw audio- of videoapparaat door een van de producten van Sbooster en u geniet nog méér van uw favoriete film en/of muziek!

Sbooster zorgt voor schone stroom en perfecte voeding. En dat is hoorbaar! De producten zorgen ervoor dat schone stroom naar het audio en/of videoapparaat gaat waarop de Sbooster is aangesloten. Daarnaast vervuilt u met een Sbooster het (lokale) lichtnet niet en krijgt u dus geen negatieve invloed op andere apparaten in de keten. Gemiddelde schakelende voedingen hebben die vervelende eigenschap wel, en dat hoort u. Daarnaast gaat het apparaat die op de voeding is aangesloten, naar zijn beste kunnen presteren. Door al deze facetten neemt de kwaliteit van het geluid en/of beeld toe. Dus méér om van te genieten.

Sbooster biedt audiofiele upgrades voor diverse producten. Denk hierbij aan netwerkproducten zoals modems, routers en switches, audio- en videostreamers, platenspelers, settopboxen, DAC’s, DSP’s, USB/SPDIF Clocks, phono voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, draadloze audiozenders en zelfs sommige elektrostatische/ actieve luidsprekers. Overal waarvoor een standaard DC adapter wordt gebruikt, is een verbetering in de toevoer en afscherming van de stroomtoevoer mogelijk.