Roksan

Informatie over Roksan

Het Engelse Roksan staat al heel wat jaren bekend om de bouw van zeer solide versterkers. Sinds enkele jaren is het merk overgenomen door Monitor Audio. Door deze vernieuwing hebben de versterkers een facelift gekregen en zijn voorzien van nieuwe technieken. Een mooie nieuwe aanvulling aan de versterkers is bijvoorbeeld de BluOS, ook wel Bluesound, streaming module om zo een streaming versterker in het assortiment te hebben.

De Roksan Attessa CD Transport is de ideale aanvulling voor de Roksan Attessa. Uiteraard is het CD transport ook perfect te combineren met uw huidige versterker of dac.

 700,00

Geïntegreerde versterker 4 digitale ingangen: coaxiaal en optisch 2 analoge ingangen: 1 line ingang en 1 phono MM ingang Voorzien van Bluetooth Verkrijgbaar in zilver en zwart

 1.350,00

Geïntegreerde versterker 4 digitale ingangen 2 analoge ingangen waarvan 1 phono MM ingang Voorzien van BluOS streamingplatform met o.a. Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz en Internetradio Verkrijgbaar in Zilver en Zwart

 1.970,00

De Roksan Attessa Turntable is niet alleen plaatje om te zien, maar klinkt ook nog eens fantastisch door de prachtig arm en element. Benieuwd naar de Roksan Attessa Turntable? Deze staat ter demo bij ons in de winkel.

 1.350,00

Aanvullende informatie over Roksan

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.