Sonus Faber

Informatie over Sonus Faber

Sinds 25 Maart 1983 is het audiolandschap voor altijd veranderd. Vanaf die datum is Sonus Faber een voldongen feit, opgericht door Franco Serblin. Vanuit de thuisbasis in het prachtige Italiaanse Monteviale, in de heuvels net boven Vicenza, werd de audiowereld verblijd met de geboorte van de Parva. Sonus faber’s eerste monitorluidspreker. Opgevolgd door de Minima, Electa en de Electa Amator is Sonus faber al snel een naam van formaat in het drukke veld van luidsprekerfabrikanten en lopen audiofielen en muziekliefhebbers weg met het merk en haar producten.

Italiaans design

Sonus faber produceert van meet af aan luidsprekers met een onderscheidend uiterlijk en altijd met een uitzonderlijke en natuurlijke weergave. Met de oorspronkelijke Extrema werd door Sonus faber een statement van jewelste gemaakt. Sonus faber bleek definitief een naam om rekening mee te houden.

 109.998,00

 34.998,00

 3.998,00

 1.249,00

 4.499,00

 6.499,00

Vanaf:  15.000,00

 1.200,00

 2.900,00

Vanaf:  4.750,00

 3.750,00

 1.749,00

 24.998,00

Vanaf:  1.698,00

Vanaf:  2.200,00

 4.998,00

Aanvullende informatie over Sonus Faber

Vormgeving Sonus Faber

Met de in 1993 geïntroduceerde Sonus Faber Guarneri Homage werd ook de typerende luitvorm voor het eerst gebruikt. Gebaseerd op de ontwerpen van de beroemde vioolbouwers uit Cremona. Sindsdien zijn er talloze tijdloze ontwerpen de revue gepasseerd. Telkens werden de grenzen opgezocht over zelfs radicaal overschreden. Van de machtige Stradivari Homage, via de in het Palazzo Grassi te Venetië geïntroduceerde “The Sonus faber” tour de force, tot en met de uiterst betaalbare (en nog steeds met de hand vervaardigde) instapseries van de gepassioneerde luidsprekerontwerpers. Inmiddels heeft het Italiaanse merk producten voor iedere portemonnee in het assortiment en blijft Sonus Faber iedere luisteraar verbluffen met een geweldige weergave en echt Italiaanse designerkwaliteit.

Huidige lijnen Sonus Faber

Sonus Faber heeft de verschillende series luidsprekers, bestaande uit: Omnia, Palladio, Gravis, Lumina, Sonetto, Heritage, Olympica Nova, Homage Tradition en Reference series.
De meeste serie zijn bestaande uit een monitor/boekplank luidspreker, vloerstaander luidspreker en aanvulling van center. De nieuwe Gravis serie is specifiek bedoeld ter aanvulling van uw systeem met een subwoofer.

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.