Grado Labs

Informatie over Grado Labs

Maar weinig producten doorstaan de tand des tijds… De koptelefoons van Grado Labs daarentegen wel. Al jaren zijn de High-End koptelefoons van de Prestige Series qua uiterlijk niet veranderd en is het inmiddels tijd voor een nieuwe generatie: de Grado Prestige X-Series. Deze nieuwste serie is intern nu nog beter en wordt nog steeds met de hand gemaakt in Brooklyn USA! Bent u op zoek naar een koopje op het gebied van High-End hoofdtelefoons, zoek dan niet verder.

 279,00

 249,00

 299,00

Oorspronkelijke prijs was: € 759,00.Huidige prijs is: € 659,00.

De Grado SR125x is een aantrekkelijk geprijsde hoofdtelefoon van de beroemde New Yorkse hoofdtelefoonfabrikant die z’n afkomst eer aandoet.

 219,00

Met z’n fraaie midrange, transparantie en dynamiek geeft de Grado SR225x het geluid van Grado zo beroemd om geworden is.

 299,00

Met de Grado SR-325x levert de hoofdtelefoonbouwer uit Brooklyn de vierde generatie van het topmodel uit de Prestige-serie.

 399,00

De Grado SR60x is het instapmodel van de hand gebouwde Prestige Serie hoofdtelefoons van Grado. Deze hoofdtelefoon biedt de beste audiokwaliteit in z’n klasse.

 129,00

Met de Grado SR80 is het voor de New Yorkse hoofdtelefoonfabrikant allemaal begonnen. Het ontwikkelde zich in 30 jaar tot de Grado SR80x.

 149,00

De Grado The Hemp is de nieuwe limited edition hoofdtelefoon van Grado Labs. Dit is de eerste hoofdtelefoon die gemaakt is van hennepvezels in combinatie met het normale esdoornhout. Voor Grado een grote uitdaging om met een nieuw materiaal een hoofdtelefoon te bouwen, maar deze uitdaging heeft ervoor gezorgd dat er een prachtige nieuwe hoofdtelefoon is ontstaan.

 549,00

Aanvullende informatie over Grado Labs

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.